Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bryyy

jakiej sluchacie muzyki?

Polecane posty

Gość bryyy
a ja się bardzo cieszę, że młodzi słuchają "starej", dobrej muzyki :)

Gość gość
widze, że słuchacie tu queen'a :) super, w końcu jakiś fajny temacik, ale nie obeszło się mimo wszystko bez obrazania w stylu ty wiesniaku sluchasz disco :D

Gość gość
noooo wam powiem tez mam sentyment do tej muzyki lat 70, 80, , może mniej metal, ale dobry rasowy rock to spoko

Gość bryyy
metal trzeba pokochać, jeśli ktos raz się zniechęci prawdopodobnie już nie wróci do tej muzyki,

Gość gość
Tak Katarzynko gość z 20:59 tak myśli, jak napisałaś " że słuchałam metallicy przed 1988 rokiem a po 1988 przestałam słuchać jezyk.gif" Gościu z 20:59 powód takiego słuchania jest prosty. Są ludzie którzy uważają, że Metallica po tym roku się skończyła. Ma to związek z wydaniem płyt Load i Reload, gdzie to Metallica sobie troszkę odpuściła, zrobiła też troszkę coverów i pojechała momentami elementami country. Metallica to zespół z USA, więc mnie to nie dziwi, aczkolwiek jakieś rozczarowanie było. To też nie znaczy, że po tych dwóch płytach Metallica nie wskoczyła z powrotem na swój poziom. - Kaśka jesteś hipokrytka i to duża. Piszesz, że nie słuchasz Metallici wydanej po 1988 roku, ale na koncertach jakoś ci te kawałki nagrane po 88 jakoś nie przeszkadzały?

Gość bryyy
wielu osobom nie pasują te "rytmy country", ale James Hetfield ma taką troszkę ciągotę do country , zresztą jego barwa głosu czasami nieświadomie tak brzmi , bo nad tym nie panował, taki jego urok, zresztą posuchajcie,, jeśli macie możliwość tych starych nagrań studyjnych, a zresztą to ameryka, i nic złego w tym country, to takie nasze narodowe disco polo , mimo to ja uważam , że metallica też ma swój wkład w muzykę , po i przed 88

Gość gość
Hetfielda się czepiacie, a Axl Rose... on to chyba nie słyszał się, jak śpiewa, jakby się dusił , miał kluski w ustach i nie wiem do czego jeszcze to porównać

Gość bryyy
ja lubie muzyke guns n roses, ale osoba axela jakoś mi nie pasuje, naczyłam się i na słuchałam różnych historii o nim, z tym że oddzielam opinie o nim jako o człowieku a słucham po prostu jego muzyki:)

Gość gość
i tak najlepszy jest Freedi !:)

Gość gość
ja nie cierpie tej całej klubowki!!! przecież tego się nawet muzyką nie da nazwac...

Gość gość
queen forever!

Rock, metal...czasem pop. Queen jakoś niespecjalnie "kupuję", ani mnie ziębi, ani parzy, ale mając na playliście pewnie bym przeskoczyła.