Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb8

Jak duza kwota pieniedzy dysponowaliscie zaczynajac budowe domu

Polecane posty

Gość bbb8

Jak wyzej. Czy mieliscie od razu na calosc, czy budowaliscie etapami? I jakie kwoty to byly? Za odpowiedzi dziekuje, bede sie mniej wiecej orientowac, bo w planach mamy budowe domu.

Gość megitka87878787
My mamy 50 tys.wlasnie bedziemy wylewac fundamenty.reszta na kredyt lub z biezacej kasy.

Gość gość
Za 50 tys to z ziemi nie wyjedźcie

Gość gość
Wziełam kredyt na działkę 70 tys. potem sprzedałam mieszkanie 140 tys. teraz chcemy sprzedać drugie za 180 tys. z tym że musimy zamieszkać na krótki czas u rodziców. A jak zabraknie to trochę się dobierze. Domek prawie 100 m. Zaznaczam że mieszkam w małej miejscowości to i ceny inne.

Gość megitka87878787
Budowa naszego domku pod klucz to 220 tys tak jedt w prpjekvie.ale duzo bedzie maz robic sam z rodzina wiec na peeno mniej wyjdzie

Gość bbb8
No my 50 tys mamy, ale chcemy jeszcze dozbierac drugie tyle. Myslicie, ze na ssz okolo100m2 wystarczy?

Gość gość
działa na kredycie - więc się nie liczy dalej 110 tyś ze sprzedaży kawalerki na stan surowy otwarty - i jeszcze 100 tyś brakuje heehehhe się zarabiają - myślę że ze skończę budowe za 3-4 lata jakoś.

Gość gość
z tym że my mamy te 3 -4 lata możemy sobie poczekac z dzieciorami do momentu końca budowy spokojnie :)