Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fannnnygirl

problem z rejestracją auta

Polecane posty

Gość fannnnygirl

Głowa za mała żeby sobie samemu poradzić. Mam problem z rejestracją auta sprowadzonego z Francji. Otóż sprawa wygląda tak, że głównie nie zgadzają się dane współwłaściciela na fakturze zakupu auta. Na fakturze obaj współwłaściciele są wpisani pod jednym adresem.. (chodzi o głupi numer mieszkania, mama ma 9/2 a ja tylko 9) tu zaczynają się schody ponieważ do rejestracji potrzebny jest dowód tożsamości obu współwłaścicieli na których mamy różne adresy i nie zgadzają się dane na dowodzie zapłaty akcyzy, gdyż tam już jest rozpisane dobrze, czyli mama ma 9/2 w swoich danych, a ja 9, nie wiemy czy w skarbówie też jest dobrze czy namieszane, wszystko wyszło w praniu kiedy przekazałyśmy papiery do rejestracji pośrednikowi. odmówiono rejestracji. Gość powiedział że mamy poprawić dane na fakturze zakupu.. tylko jak to teraz załatwić? Zapytajcie mężczyzn swoich..

Gość gość
ale jaja

Gość fannnnygirl
Mamy opcję jedną żeby uzyskać wniosek o meldunku pod danym adresem i gość mówi że wterdy da sie zarejestrować, ale muszę wymienić dowód i wtedy zmienić dane na dowodzie zapłaty akcyzy.. co o tym myślicie?

Gość fannnnygirl
Problem jest z poprawianiem faktury, bo nie jest ona wystawiona na pośrednika u którego auto było kupione tylko na komis we francji.. i tam trzeba by się zgłosić.

Gość fannnnygirl
a tak naprawdę to auto było kradzione i dlatego w komisie Arab dal nam dobrą cenę