Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merae

Outletcen.pl oszuści?

Polecane posty

Gość Merae

Ponad miesiąc temu zamówiłam na tej stronie buty. W opcji była tylko płatność z góry. Buty miały iść 20 dni, a dalej jak nie ma tak nie ma. Firma nie odpisuje także na emaile, gdzie przy wpłaceniu gotówki od razu wysłała podziękowanie. Nie ma numeru do firmy, ponadto zauważyłam że chwilowo strona internetowa nie istnieje. Zamawiał ktoś już wcześniej na tej stronie lub cokolwiek o niej wie? Wkurzona jestem już strasznie, nawet nie wiem jak mam odzyskać od nich pieniądze.

Gość gość
Mam ten sam problem :(

Gość Merrae
Buty doszły dzisiaj. Wszstko z nimi w najlepszym porządku, nawet skarpety z converse dostałam w gratisie :D Niepotrzebnie się tak denerwowałam. Czekam na odpowiedz jak tam z twoimi.

Gość gość
Niestety nie odpowiedają, butów brak :(

Gość gość
Ja kupiłam zegarek dla taty za prawie 2 tysiace i jeden armani dla siebie i tez czekalam okolo 3 tygodni, ale wszystko doszlo :), sprawdzalam tez czy jest oryginalny u zegarmistrza i potwierdzil ze jest ok, sam sie zdziwil ze taka cena. Pytalam sie czy bedzie mozna jeszcze domowic, ale to byl podobno tylko test i badanie rynku, najwczesniej w 2015 roku :(