Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

różowa1212

Co jest ze mnąnie tak????

Polecane posty

Chciałabym krótko i na temat ,ale nie wiem czy do końca mi się to uda. Więc dwa lata temu rozstałam się z chłopakiem niedługo po tym spotkałam mojego obecnego jest cudownie ,mieszkamy razem studiujemy planujemy ślub i na pozór jest wszystko w porządku... Na pozór ponieważ nie mogę zapomnieć o byłym on układa sobie życie a ja dalej o nim myślę sprawdzam jego pocztę czasem zaglądam na fb nie umiem tego opanować. Mam taki mętlik w głowie nie chcę zostawiać obecnego chłopaka ale nie wiem czy powinnam planować z nim przyszłość skoro obsesyjne myślę o ex.

Gość gość
to nie zen sie, odczekaj... widac ten z ktorym teraz jestes nie jest dla ciebie bo to nie jest "to"

Gość gość
Jeszcze termin nie ustalony chociaż przybieramy się do tego. To naprawdę świetny chłopak nie chce mu robić przykrości sama nie wiem czego chce. Nie chce go również zwodzić niepotrzebnie

Jeszcze termin nie ustalony chociaż przybieramy się do tego. To naprawdę świetny chłopak nie chce mu robić przykrości sama nie wiem czego chce. Nie chce go również zwodzić niepotrzebnie

Gość gość
Zostaw go- to nie to. A o bylym tez zapomnij bo dla niego ty nie bylas 'to'