Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogarnijcie się polacy wreszcie

Polecane posty

Gość gość

tyle jadu i nienawiści a najwięcej to już na internecie bo tutaj anonimowy każdy. kocham swoją ojczyzne ale nienawidze tej mentalności polakow ! nikt nie może mieć od was lepiej , a jak ma to złodziej albo jakiś najgorszy , obgadywanie , itd zakłamanie zawiść zazdrość do wszytskiego się musiscie przyczepić , do wszytskiego ! zawsze sie znajdzie taki chociaż jeden najlepiej podsumowyje to dowcip : ... "lucyfer idąc dalej zauważa kocioł, którego nikt nie pilnuje. chodzi i szuka jakiegoś diabła, który by mu wyjaśnił zaistniałą sytuację, aż w końcu znajduje gdzieś odpoczywającego diabła, więc podchodzi i pyta: -dlaczego nikt nie pilnuje tego kotła? -bo w nim znajdują się polacy -czy ci ludzie nie chcą wydostać się z tego kotła? -ależ chcą, tylko jak już jeden próbuje się wydostać i wspina się na ściankę, to reszta go łapie i ściąga z powrotem na dół. " ja sama jestem polką i tak jak mówiłam kocham ojczyznę ale nienawidze zachowania polaków , co nie znaczy że nienawidze ich jako osób , mam tu w końcu rodzinę , przyjaciół. nienawidze po prostu czasami ich zachowania. ja sama łapałam się czasem na takich rzeczach ale zawsze "zabijałam to w zarodku "

Gość gość
nie otaczaj sie takimi ludźmi a szybko zapomnisz o tym i znów będziesz żyła w błogiej nieświadomości :)

Gość gość
niestety tacy juz jestesmy i nikt tego nie zmieni.........pewien człowiek z turcji powiedział gdyby polacy tak trzymali sie jak naród turecki to bylibyśmy potęgą świata.......nierealne.