Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy Kobiety w koncu zrozumieja ?

Polecane posty

Gość gość

że tak naprawde dla faceta liczy sie kobieta ktora odda mu sie calkowiecie i czeka na niego bedziee ta jedyna a nie kobieta ze szrotu wyjezdzona przeleciana z kilka razy taka kobieta zawsze bedzie jak sprowadzany Golf I II czy III z niemiec zawsze uzywany i zawsze klopotliwy :) tani itp

Gość gość
tak takim autem fajnie sie jezdzi ale uzywane to uzywane :) zazwyczaj siedziska powycierane a i dyszel daje duzo do zyczenia itp

Gość gość
skoro golfy niemieckie ci nie pasuja to wez sobie czeska skode :) tez na podwoziu golfa :) ale juz skoda, prawda :)

Gość gość
mów w swoim imieniu, a nie wszystkich facetów

Gość gość
wam facetom sei wydaje, ze to wy jestescie ci jedyni, niepowtarzalni a tu :) niespodzianka

Gość gość
dobra funkiel nówka skoda jest lepsza niz uzywany golf w takim golfie daj spokoj pewnie facet nie jedna laske bral i jedzie sperma i meskim fiutem

Gość gość
ale są tacy,którzy nie doceniają kobiet z zasadami,nówka pewex nieśmigana nie uogólniaj.

Gość gość
No tak nowe auto,ale stary kierowca:)

Gość gość
Mówie w imieniu facetów bo prawdziwy facet woli na nogach chodzic niz jezdzic starym golfem z duzym przebigiem z rozeregulowanym nadwoziem

Gość gość
ja bym rzekła ze wóz nowy,a za kierownicą baran

Gość gość
ja docieniam a jak kobieta z zasadmi spotyka sie z takim facetem co nie docenia to zadna kobieta z zasadami zwykla wywloka :)

Gość gość
tak jadac juz tym torem to wiadomo, ze facet musi sie dowartosciowac samochodem a jak juz ma parzadny to do kompletu pasuje mu klasycznej blondynki z nogami do szyi i w extra okularach zakrywajacych twarz :)

Gość gość
baran to najlepszy znak zodiaku :) spadaj :D pewnie jestes rakiem

Gość gość
dzis nie ma factow z zasadami tacy wygineli i nawet w muzeum ich nie znajdziesz, nawet motoryzacyjnym, gdzie piekna mercedes i inne podone jej limuzyny :)

Gość gość
koszmarnie niski poziom ma teraz cafe,ani pojęcia o samochodach,ani kobietach to lepiej rżnijcie w te swoje durne gry na kompie🖐️

Gość gość
wole jezdzic nowa syrenka z fabryki niz blacharskim mercedesem

Gość gość
to ty masz niski poziom rznij swoja rąsie :D

Gość gość
mercedes i jego blachy uratowaly mi zycie, wiec szacun ale :) nie dam slowa powiedziec na mercedesy

Gość gość
ale to wiadomo nie od dziś, tylko głupie chcialy nadazyc za facetami a oni wykorzystać do seksu jakies dziewczyny za młodu a i tak na żone porządną nieruszaną przez innego penisa. tylko potem nie ma w czym wybierać bo większosc ruszana :) potem sobie faceci tłumacza, że to nic ale jaki kochający na 100% facet swoją milosc życia jest zadowolony z faktu,ze ona już miała 1,2,3,5,10 w sobie ? :)

Gość gość
mialm 2 mesie,super bryki,ale jazda byla,jak wrzucało się,,sport"wgniatało w fotel i okulary spadały.

Gość gość
mozna byc nietykalska i czekac ale na co i po co? kazdy sobie uzywa ile moze a kobieta ma zamknac swoj kwiat w paczek a jak przyjdzie co do czego to i tak uzlyszy, ze pewnie do nektaru dopuszczala jakiegos gucia albo gorsze slowa

Gość gość
Golf i bmw to auta dla wieśniaków :) a ich laski nazywane są blacharami.

Gość gość
no nie wiem stereotyp znajomi maja beemke :) normalni kasiasci ludzie a facet raczej nie lasy na laseczki, wiec mit obalam

Kobiety i samochody odwieczny problem,a ja mimo wszystko przejechałabym się nówką Tesli.

Gość gość
a ja garbuskiem :) kiedy widze te autka, morda mi sie smieje male zwine i slodkie.. jak ja :classic_cool:

Gość gość
Kolezanka sobie kupiła i zabrała cie na przejazdzke?

Gość gość
Zwinny,nie mójci On:(

Gość gość
Pewnie że każdy by wolał nówkę ale jednak nie każdy może sobie pozwolić, dlatego używane auta cieszą się niezmiennym popytem, a popytaj jakiegoś sprzedawcę z salonu ile się musi natrudzić by sprzedać nowe auto.

Gość gość
" że tak naprawde dla faceta liczy sie kobieta ktora odda mu sie calkowiecie i czeka na niego bedziee ta jedyna " Właśnie te są najtańsze.

Gość gość
maiłeś/aś na myśli słowo właśnie te są naj..wspanialsze