Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy Kobiety w koncu zrozumieja ?

Polecane posty

Gość gość
no raczej ;) i w druga strone tez to działa, chyba ze ktoś patrzy na druga osobe jak na kawal miecha :D to mu wszystko jedno z kim jest :D

Gość gość
właśnie takie najmniej szanują

Gość gość
wee ale idąc tą analogią to najbardziej poszukiwane są 3-4 letnie auta po pierwszym właścicielu :P.

Gość gość
że tak naprawde dla faceta liczy sie kobieta ktora odda mu sie calkowiecie Nie ma takiej opcji, by się całkowicie oddać komuś, tym bardziej facetowi.

Gość gość
do zwolenniczki konkubinatu widocznie z tyloma facetami ci nie wyszlo ze jestes jak szczuka kazimiera :D duzo gada malo robi :D ot palikociarnia :D nawiasem mowiac Takie golfy i BMW sa wiesniackie :) i mocno zdezelowana dlatego wole nowe auta nowe nie ruszane kobiety :D :) phe i po co mi czyjesz porównenie wazne zeby kobieeta miala wygodne siedziska no i fajne zderzaki :D

hahaha, oj właśnie z wszystkimi facetami mi wychodziło :) A od dłuższego juz czasu wychodzi mi z jednym- wiec pudło. A odezwałam się w temacie bo śmieszą mnie mężczyźni, którzy patrzą na kobietę pod kątem "z iloma facetami spała"- a przepraszam, już nawet nie z iloma tylko dziewica "nieruszana" ma być:) A potem narzekanie, ze w łóżku nie taka, ze często głowa boli. Dzieciaki.