Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiększyć sobie usta?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam mikroskopijnych, ale mogłabym mieć większe. Jak myślicie? Są tu kobietki po takim zabiegu?

Gość gość
Powiększ sobie koniecznie, nie ma nawet sie nad czym zastanawiać, mózgu przecież i tak się powiększyć nie da :D

Gość gość
Nie pytam o powiększenie mózgu debilu :D Z resztą jak powiększenie mózgu miałoby powiększyć usta?

Gość gość
Jak ptak ci sie miesci w ustach i pento kielbasy to po kiego ci powiekszanie? Daj se skarbie siana:-)

Gość gość
Powiększenie wargi ust, nie otworu gębowego :D

Gość gość
Ja lubie to co naturalne,a ty rob jak chcesz:-)

Wiesz zależy co dokładnie chcesz robić wyglądac jak barbi czy też jedynie poprawić kontur ust. Bo powiększanie ust to na dwa sposoby albo kwas albo botox. Moje znajome chodziły do centrum estetyki w łodzi - http://www.beauty.com.pl/pl/botox . Jedno i drugie to wstrzykiwanie odpowiedniej ilości ale obie metody wystarczą Ci na pół roku a potem trzeba iść jeszcze raz. Ale musisz być pewna, że chcesz to zrobić ;)

Gość Kamila

Zawsze miałam małe usta i chciałam mieć troszke większe. Jestem kobieta i chciałabym ładnie wyglądać. Postanowiłam powiększyć usta za pomoca kwasu hialuronowego i bardzo ładnie wyszły. Sa bardzo ładnie powiększone i naturalnie wyglądają. Zabieg super mi zrobiły dziewczyny z Kliniki Gallena w Bielsko Białej więc polecam.

Gość Ola

Powiększyłam usta za pomocą kwasu hialuronowego. Efekt wyszedł bardzo zadowalający , mam ładny kształt i większe usta ,a przy tym wyglądają bardzo naturalnie. Zabieg wykonywałam u dr Aldony Stachury

Gość Marta

Powiekszanie ust robiłam w  Magnopere w Krakowie https://magnopere.pl/   i bardzo ładnie mi zrobili. Maja równy , ładny kształt i wygladaja naturalnie

Gość Kinga

Zabieg powiększania ust wcale długo nie trwa. Ja robiłam tydzień temu , było to kilka minut a efekt bardzo ładny. Mam większe i dużo lepiej teraz wyglądam. Mogę polecić klinikę w której byłam J&J Art Derma Clinic Rzeszów

Gość Karolina

Powiększanie ust już od dawna za mną chodziło, ale na zabieg zdecydowałam się dopiero półtora miesiąca temu. Efekt był widoczny zaraz po wyjściu z salonu. Miejsce godne polecenia, nazywa się Magnopere Roma Zielińska i siedzibę ma w Krakowie. Naprawdę polecam jeśli ktoś chce mieć gwarancję dobrze wykonanego zabiegu.

Gość Fgh

Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo mam duże usta.Ale jakbym miała wąskie to bym nie powiększała bo wole naturalne.

Gość Forka

Zdecydowałam się powiększyć usta, mój lekarz powiedział mi akurat o Restylane Kysse – nie znałam tego wypełniacza ale bardzo zadowolona jestem – super efekt, delikatny i bardzo naturalny. Jestem zaowolona.

Gość Klaudia

Powiększałam usta w Klinice Medycyny Estetycznej i Kosmetologii NUVU Kraków  . Jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z efektu na górnej wardze, która u mnie była bardzo mało widoczna. 

A moze znasz Restylane Kysse?  fajny wypełniacz i ładnie daje naturalny efekt. nie ma takiego "glonojada:" także ja jestem zadowolona z naturalnego efektu!