Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennazdaleka

sen o martwym dziecku w 32 tc

Polecane posty

Gość sennazdaleka

Juz ktorys raz mam podobny sen. Zazwyczaj polowa wygląda inaczej jednak pod koniec wszystko dzieje sie identycznie. tym razem snilo mi sie ze jest kilka dni po świętach. Bylo juz tak po 15 gdy zbieralam sie z chłopakiem do szpitala. Tym razem powodem bylo to ze tego dnia nie czulam wgl ruchów córeczki. Gdy w końcu dojechalismy do szpitala i doczekalam sie badania przez ginekolog ktora prowadzi moja ciaze, okazalo sie ze serduszko nie bije. Pamietam jeszcze z tego snu ze zabierali mnie na sale by urodzić. Nie wiem co bylo dalej, ale obudzilam sie zaplakana i juz tak 3 godzinę siedze i myślę co ten sen mogl oznaczac.. Wiem ze gdy sie śni poród martwego dziecka oznacza to zalobe i śmierć bliskiej osoby, ale czy to sie liczy? Za każdym razem budzę sie w momencie gdy wiążą mnie na sale i zaczynaja cos podawac w kroplówkach, za każdym razem na badaniu pokazuje brak akcji serca wiec jak to interpretować? I czy wgl sie przejmować? Czy to moze byc błahostka wywolana przez hormony?

Gość gość
Nie analizuj kochana tego snu .To nie ma sensu to zbiór twoich lęków i obaw .Myśl pozytywnie , to strach zatruwa ci sny .Dziecko to dar jedni go dostają inni nie . Twój sen w moim przypadku okazał się prawdą jednak żyję dalej i pocieszam innych i pogodziłam się z tym .

Nie łam się tym snem.to Twoja cały czas intensywnie pracująca psychika z obawy o maleństwo podpowiada głupstwa. Zreszta moja babcia zawsze mówiła że sny odwrotnie się sprawdzają

Gość gość
A mi zawsze mama powtarza ze sny interpretuje sie na odwrót. Moze poprostu boisz sie porodu, glowa do góry bedzie dobrze nie przejmuj sie i nie myśl o tym. Moim zdaniem sny odzwierciedlaja nasze leki, obawy. Poloz sie na lewym boku (to nie zabobon poprostu lepiej czuc ruchy dziecka)poglaszcz brzuszek, jak poczujesz maluszka wszystkie obawy miną.

Gość gość
To znaczy, że wysrasz za wcześnie