Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna samotna

to bedzie dlugiii i ciezkiii dzien

Polecane posty

Gość gość
A tam opowiadasz. Jade na ryby oby nielalo:-)

Gość takajednasamotna
Oglodalam film o lesie samobujcow w japoniiiiii i stwierdzilam ze smierc przez powieszenie jest dluga meczaca i straszna wiec ta metoda odpada fantazje o mojej smierci czasami przynosi mi ulge k**********a niech ten dzien sie szybkooo skonczyyyyyy .........zyletka ciach ciach ciach a krew kap kap kap zycze wam najgorszego dnia patologiczni ludzie i najgorszych swiat

Gość takajednasamotna
Oglodalam film o lesie samobujcow w japoniiiiii i stwierdzilam ze smierc przez powieszenie jest dluga meczaca i straszna wiec ta metoda odpada fantazje o mojej smierci czasami przynosi mi ulge k**********a niech ten dzien sie szybkooo skonczyyyyyy .........zyletka ciach ciach ciach a krew kap kap kap zycze wam najgorszego dnia patologiczni ludzie i najgorszych swiat

Gość gość
JESZ KUPĘ?

Gość takajednasamotna
Teraz jest we mnie tyle zlosci ze chyba znowu zaczne sie ciac ..........

Gość gość
KAŁ KAŁ KAŁ

Gość takajednasamotna
Na kafe jest tyle debili co zakladaja durne tematy ze mam co czytac ......

Gość gość
DAJ FOTO POCHWY

Gość takajednasamotna
Byc moze dzis cos strasznego sie ze mna stanie ............... Dniu idz do konca wieczora ...........

Gość takajednasamotna
Ach cudownie sie polyka tableteczki coz narazie to tabletki ziolowe wiec nic mi nie groziiiiiiii niby to tabletki na uspokojenie wiec dlaczego czuje zlosc juz wiem dlaczego bo ziola to bujda daja gowno

Gość takajednasamotna
Zeby poprawic sobie nastroj zaczne dzien...........od sprzatania jak zawsze...........

Gość gość
po co ty piszesz obcym ludziom że się tniesz albo lykasz tabletki? Umysłowo jestes chyba na poziomie 14 latki. Mnóstwo jest tu tematów ludzi, ktorzy przeżywają dramaty i jakoś nie zauważyłam żeby ludzie kpili z poważnych spraw, poza tam jakimis trollami ale to co ty wypisujesz to jest tak infantylne że strach pomyśleć że mogłaby to pisać dorosła osoba, mam nadzieję że jesteś po prostu emo nastolatką

Gość taka jedna samotna 28
Moi drodzy mam 28 lat mam dosc wszystkich i wszystkiego a depresje mam od wielu wielu lat i zadnej pomocy od rodziny i od ludzi wszyscy jestescie tacy samiiii udajecie milych jestescie zwykla patologia i tyle prawda jest taka czlowiek czlowiekowi wilkiem wiec przestancie mnie oceniac i dajcie swiety spokoj swoimi glupimi komentarzami bede dalej pisac i nic wam do tego chyba ze znowu w jakis dziwny sposob moj temat zniknie jak dwa poprzednie..........a trolamiiiii to wy jestescie

Gość taka jedna samotna 28
Moi drodzy mam 28 lat mam dosc wszystkich i wszystkiego a depresje mam od wielu wielu lat i zadnej pomocy od rodziny i od ludzi wszyscy jestescie tacy samiiii udajecie milych jestescie zwykla patologia i tyle prawda jest taka czlowiek czlowiekowi wilkiem wiec przestancie mnie oceniac i dajcie swiety spokoj swoimi glupimi komentarzami bede dalej pisac i nic wam do tego chyba ze znowu w jakis dziwny sposob moj temat zniknie jak dwa poprzednie..........a trolamiiiii to wy jestescie