Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ebay

Idealna miłość istnieje!!!

Polecane posty

Wiem, że wielu z nas uważa że to nie możliwe tez tak długo uważałam. Ale to nie prawda, po prostu musi trafić swój na swego. Znam parę są ze sobą 4 lata, mają za sobą piękne zaręczyny (może to niezbyt długo, ale już jakiś czas na podsumowania jest) i powiem, wam że oni są na prawdę idealni :) dziewczyna to moja najlepsza przyjaciółka mieszkam z nią od początku jej związku (wspólne studenckie mieszkanie) i oni tak się kochają, że ta milość po prostu od nich bije! śmieją się razem, płaczą, a jak są razem to wzroku od siebie nie odklejają. Niedawno dziewczyna zachorowała (problemy z jajnikami- dość poważna sprawa) a on całe dnie przy niej w szpitalu! wolne wziął żeby tylko przy niej być, a jak wracał był tak załamany że serce się kroiło jak się na niego patrzyło. Oni tak się kochają tak się szanują sobie ufają a co najwazniejsze życia sobie bez siebie nie wyobrażają że można im śmiało pozazdroscic! ;) a kłotnie?? oni nie wiedzą co to znaczy :) jestem zdania że w dzisiejszych 'okrutnych' czasach ciezko zbudowac zwiazek oparty na niematerialnych wartościach! a wy jakiego jesteście zdania

widze, nikt nie podziela mojego zdania :P nie potrzebnie się rozpisywałam :)

Gość gość
spiżdzaj

Gość gość
Z Polaczkami? Niemożliwe :D

Gość gość

Gość gość

Gość gość
to mozna ocenic po 30 latach czy faktycznie byla idealna milosc

tak zdecydowanie po trzydziestu także, ale teraz też już można zauważyć i owo :) są pary ktore mają się za bóg wie co, a żrą się od rana do wieczora wyszukując dziury w całym :)

Gość gość
4 lata??? przecież to nic... o miłości idealnej można mówić po kilkudziesięciu latach...

Gość gość
co z tego że siedział przy niej? mój facet po 1,5 roku siedział przy mnie w szpitalu dzień w dzień przez 8 dni po 12 godzin i co? okazał się super facetem na którego można liczyć, ale o miłości idealnej napiszę wam za 20,40 lub 50 lat, jeszcze wiele gorszych chwil przed nami... a nie po 4 latach masakra

Gość gość
Związek idealny jest oparty na chemii ;) to tak skomplikowane zjawisko, że trudno wymienić wszystkie jego elementy. Na pewno nie da się go "zbudować", bo zawsze początek jest irracjonalny. Spotykamy kogoś, poznajemy, poznajemy, poznajemy .... ;) i jeśli wciąż nam się chce to znaczy, że to jest właśnie to. A co do gwarancji Wrzosie. :) Gwarancji w uczuciach nikt Ci nie da, więc nie ma znaczenia czy są razem trzy miesiące, czy cztery lata. Na podsumowania będzie czas pod koniec życia. Oni teraz złapali Pana Boga na nogi. ;)

Gość gość
Tak, tak... Też uważałam mój związek za idealny... Do czasu. To może być najwyżej dobry początek miłości idealnej... Ale czy taka była naprawdę to się okaże kiedy całe życie przejdą razem i razem się zestarzeją. Nie mniej jednak do pozazdroszczenia jest fakt że dobrze im ze sobą i oby tak dalej.

gość - to był żart, chodziło mi tylko o to, że przy tak krótkim stażu jeszcze nie można mówić o "miłości idealnej". Może będzie tak, że ta para za 10 lat będzie się tak samo kochała jak teraz, ale po 4 latach jeszcze się ma dużo cierpliwości. ;)