Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca  przed  40

40 dlaczego raptem zachcialo wam sie dzidziusia?

Polecane posty

Gość pytajaca  przed  40

Pytam kobiety ok 40 lat i po 40 jak znioslusie ciaze , jak dlugo sie staralyscie i jak wam sie to wszystko podoba?co was sklonilo zeby tuz kolo menopalzy wchodzicw to? gdzie bylyscie 20 lat?

Gość gość
Ciaze znioslam dobrze, staralam sie 3 mce, dopiero w wieku 38 lat znalazlam kandydata na meza i ojca. W mojej rodzinie menopauze ma sie kolo 60, a nie 40

Gość gość
Głupia jesteś czy udajesz? Jak bys była koło czterdziestki to uznałabyś tego wieku za czas koło menopauzy. A po co co to wiedzieć?

Gość gość
Zniosłam ciąże dobrze, starałam sie 4 lata, a jak miałam 20 lat byłam na studiach :P

Gość pytajaca  przed  40
przed to nie znaczy 40 nie oszukujmy sie kolo 40 juz zaczyna sie proces i nie jest sie 20 lataka ahhaha mam 34:) jak wam podoba sie macierzynstwo?

Gość gość
A dlaczego nie? Bo tobie się nie podoba? Zazdrościsz dłuższej młodości bez zobowiązań? Paradne :-)

Gość pytajaca  przed  40
JA NIBY ZAZDROSZCZE?

Gość gość
zagranicą rodzenie dzieci w tym wieku jest normą ,a u nas wywołuje oburzenie i zdziwienie ,tam ludzie robią karierę, używają życia a potem starają się o dzieci żeby miał kto się nimi zając na starość

Gość gość
To wyobraź sobie, że miałam tyle lat co ty teraz. bardzo chcialam drugie dziecko, bo wreszcie mogłam sobie na to pozwolic. Przez 4 lata mi sie nie udawalo, aż w koncu odpuściłam i niespodzianka. Zdaje sobie sprawę z mojego wieku. Mam 47 lat i nie mam jeszcze żadnych oznak menopauzy. Macierzyństwo w tym wieku jest super. Chociaz jestem w pełni swiadoma swego wieku. I wedlug mnie jest to ogromna roznica czy to jest pierwsze dziecko czy kolejne.

Gość gość
A potem dzieciak sie wstydzi ze babcia na wywiadowki przychodzi

Gość pytajaca  przed  40
ja mam 34 i niewyobrazam sobie, zero instynktu, mam nadz ze kolo 40 nie bedzie pozno jkaby mi sie zechialo. myslicie ze instynkt moze nadejsc?

Gość gość
tylko zascionkowy łeb moze zadac tak durne pytanie gdzie byłyscie 20 lat temu , ja ci powiem gdzie W DOOOOOPIE nie twoj interes moherze

Gość pytajaca  przed  40
oj juz zmijka jest co ?cie boli? pytam gdzie bylas 20 lat??co to dziwne??no chyba ze przepierdzilas ten czas to moze bolec fakt

Gość gość
autorko mam 30 lat, dwoje dzieci i przyznaje racje, ze jestes wredna i g***o Cie obchodzi kto gdzie byl 10 lat temu. Szkoda, ze TY jestes dzisiaj tam gdzie jestes tumanie

Gość gość
I dlaczego piszesz "raptem"? Może ktoś własnie zakończył 15 letni proces starania się o dziecko?

Gość gość
"zagranicą rodzenie dzieci w tym wieku jest normą ,a u nas wywołuje oburzenie i zdziwienie ,tam ludzie robią karierę, używają życia a potem starają się o dzieci żeby miał kto się nimi zając na starość" Tak sie te dzieci zajmują ze najwiecej domów starców jest na zachodzie , nie wspominając o eutanazji np w Holandii

Gość pytajaca  przed  40
hmmm bo przyznacie ze nie jest to normalny czas na dziecko zwykle rodzi sie przed 30 ja wiem ze zaraz obsypia mnie jadem , ale taka prawda 40 nie jest czasem na planowanie rodziny owszem mozliwe ale bilogii nie oszukasz:) stad pisze raptem:)

Gość pytajaca  przed  40
hmmm bo przyznacie ze nie jest to normalny czas na dziecko zwykle rodzi sie przed 30 ja wiem ze zaraz obsypia mnie jadem , ale taka prawda 40 nie jest czasem na planowanie rodziny owszem mozliwe ale bilogii nie oszukasz:) stad pisze raptem:) zarranica jak zarganica pytam? bo akurat mieszkam zagranica :) i powiem ci ze w 40 to maja ale zwykle 3, 4 dziecko a nie 1 u mnie w pracy dziwi wszystkich np. czemu ja nie mam:)

Gość gość
Tak jest to dziwne pytanie, bo przez ostatnie 20 lat moglam rodzić co rok dziecko i miec ich juz 20 :) W zwiazku z tym odpowiedx na pytanoie: rodzilam dzieci :P

Gość gość
Ja może odpowiem tak: Mam 24 lata i nie wyobrażam sobie abym teraz miała urodzić dziecko, uważam że ten wiek jest na kończenie, studiów, karierę, rozrywkę, poznawanie świata, a nie zakopanie się w obsranych pieluchach. Sorry ale laski które właśnie rodzą poniżej 25 roku życia nie miały pomysłu na siebie, i stwierdziły że sobie urodzą dzieciarka. Te bardziej ambitne, najpierw chcą się wyszaleć, a potem ewentualnie jakieś dzieci, o ile mają na to ochotę :) Pozdrawiam te ograniczone rozpłodówki :)

Gość gość
rodzenie dzieci czy to kolo 40 czy kolo 20 tylko po to by mial sie nami kto zajac na starosc to kretynstwo no i czeka was duuuuze rozczarowanie i nie dlatego ze dzieci beda "podle" bo nie beda chcialy tego robic ale dlatego ze beda mialy studia, prace, no coz w naszym panstwie pracuje sie do 67 roku zycia wiec kiedy te dzieci sie nami zajma??? rzuca prace? zycie swoje osobiste? raczej watpliwe

Gość gość
haha, ja tez mieszkam poza Polską. Wszyscy sie dziwia, ze my przed 30 rikiem mamy juz 2 dzieci, bo tutaj wlasnie okoo 40 roku zycia zaczyna sie myslec o dzieciah. Idz do garow maciwodo

Gość gość
o co halo? wedlug danych gus wiek rozrodczy kobiety jest od 15 do 49 roku zycia kazdy zyje jak chce, kazdy ma swoje priorytety

Gość gość
w tym wieku to piekka lepeij kupic sobie

Gość gość
bo przedtem nie chciałam a teraz straszą że to ostatni dzwonek

Gość gość
najlepiej to przed matura zajsc

Gość gość
a co c9iebie to obchodzi, masz już zryty beret skoro zadajesz takie pytania, też w Duuuuuupie byłam, co za motłoch tutaj pytania zadaje.

Gość gość
40 lat to juz dzieci odchowane i odpoczywac a nie jeszcze za dziecmi biegac

Gość gość
Jesteście jakieś nienormalne ! dziewczyna zadała proste pytanie a wy rzucacie się tak, jakby was obrażała. Normalne pytanie! Nie umiecie normalnie odpowiedzieć? Fizjologii nie oszukacie i lepiej rodzić dzieci w wcześniej niż przed 40, ba! wcześniej niż przed 30. Potem taka stara matka zachowuje się jak kwoka - kompletnie nie mają dystansu do swoich dzieci i uważają je za pepek świata! Każdy robi jak uważa i ma dzieci wtedy kiedy może lub chce a krytykowaniem młodszych matek raczej nie usprawiedliwicie swojego dziwnego wyboru. I jak Wam się zachodni model tak bardzo podoba to wypad na zachód.

Gość gość
zobaczymy szmato jak ty bedziesz miała 40 tke ciekawe czy wtedy bedziesz mówiła na siebie stara k***a kobieta kobiecie wilkiem p******* gatunek z autorką idiotką na czele