Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy zmienili sobie imię ?

Polecane posty

Gość gość
mnie to nie boli. Nie zamierzam o nich nic myśleć bo mam ciekawsze zajęcia. Póki ktoś nie robi czegoś, co narusza moją przestrzeń to nie wtrącm się i nie oceniam.

Gość gość
gość 15:42:28 w końcu głos rozsądku na tym forum. szacunek

Gość gość
mozesz sobie zmienic imie nazwisko wyglad zewnetrzny i pare innych zewnetrznych cech rozpoznawczych ale bal kostiumowy to chyba zadna nowosc?

Gość a po co mam cokolwiek o nich
myslec, ew mysle ze sa odwazni bo wiekszosc z was lafirynd nawet jakby chciala to tego nie zrobi przez wzglad na to co powiedza inni ludzie, wasi rodzine etc tchórze !!!

Gość gość
tak najwieksza odwaga jest zmienic sobie imie fakt 🖐️ to ja wole byc tchorzem

Gość a po co mam cokolwiek o nich
taka prawda, że jeśli ktoś się zdecyduje na zmianę imienia to zrobi to tylko odważny człowiek, tchórze polegną pod naporem innym i tego co o nim pomysleć, jako ciekawostke dodam, że tak jest ze wszystkim w życiu więc skoro otwarcie przyznałeś żeś tchórz to spieprzaj pipo

Gość gość
drogi interlokutorze jesli oprocz chamstwa w wypowiedziach masz jeszcze cos do dodania, zapraszam do merytorycznych argumentow jesli nie, pozwol ze znajde sobie inna rozrywke niz przerzucanie pilki przez siatke kiepskim przeciwnikiem

Gość gość
ja nic nie myślę o takich ludziach,są normalni mają swoje powody do takiej decyzji

Gość gość
Ja jak skóncze 18 lat to zmieniam to posrane nazwisko i mam gdzieś zdanie innych. Liczy sie moje samopoczucie bo ja noszę to brzemię.