Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale glupota

Głupota młodych...

Polecane posty

Gość Ale glupota

jednak młodzi ludzie sa naprawdę glupi :-D .Bylam dzisiaj na pokazie makijażu. Makijazystka to kobieta ok 35 lat, tak sobie, zwyczajna, żadna pieknosc. Grzeczna , bo chciała poscigac stale klientki. Robila mi makijaż oczu. Wiem, ze nie mam 25 lat ( mam 48), ale ona w pewnym momencie mnie pyta : "a jaki kolor oczu miała pani kiedyś?" :-D To znaczy KIEDY????? Zapytala mnie tak, jakbym miała 80 lat i kolor oczu rozwodniony ze starości.:-D Przyznam się, ze mnie to zirytowalo, bo było to nie tyle gafa ale i chamstwem. jestem wsciekla na siebie, ze nie potrafiłam jej zapytać " A PANI?"

Gość gość
A tam głupota niektórym zmienia się z wiekiem kolor oczu :P.

Gość gość
Kolor oczu zmienia się w trakcie życia, a ty jesteś nadwrażliwą starą prukwą.

Gość Ale glupota
jesteś wlasnie przykładem tego o czym piszę:-D Mlody glupi zostanie starym głupim:-D

Gość Ale glupota
Kolor oczu zmienia się u niemowlakow, a potem, kiedy się człowiek zestarzeje. Glupota nie tylko było pytanie- brak taktu również. Można rownie dobrze zapytać kogos "jaki nos mialas wcześniej?", bo z wiekiem zmieniają się również rysy twarzy:-p

Gość Ale glupota
2014-04-17 19:05:39 [zgłoś do usunięcia] claude speed ona też młoda nie jest, więc jaka głupota młodych? ======================= fakt. Powinnam napisac "młodszych". Chyba dlatego mnie to tak zdziwilo, bo gdyby zapytala o to nastolatka, nie zwrocilabym może na to uwagi. Ale 30-paroletnia kobieta i taki tekst?

Gość gość
u mojego kolegi kolor oczu zmienil sie w ciągu 2 lat, wczesniej mial blekitne a teraz takie... nijakie