Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W pracy mam faceta który za miesiąć kończy 30 lat i nadal mieszka z rodzicami!!!

Polecane posty

Gość gość
i co z tego, ja znalem kobiete co miala 40 kilka lat i nadal mieszkala z rodzicami, dzieckiem i mezem

Gość gość
jakby ci rodzice nie kupili mieszkania tez bys mieszkal z rodzicami smieciu

Gość gość
niezła patola xD

Gość gość
widac ma fajnych rodziców, nie zazdrość

Gość gość
a ma kogos? mieszkanie z rodzicami jest tansze i wygodniejsze. Ja osobiscie nie wytrzymalabym w rodzinnym domu:P

Gość gość
to skąd ty jesteś, że to dla ciebie taki szok? przecież w tym kraju jedyni młodzi ludzie na swoim, własnym, a nie bankowym na sto lat, to ci, którzy dostali spadek albo rodzice im kupili. może mała grupa sama zapracowała, a tak to wszyscy mieszkają z rodzicami, czy kimś innym. ja się wyniosłam niecały rok temu, mając lat 29, a i tak dalej mi matka pomaga, bo mnie na nic nie stać. polskie realia.

Gość gość
W jakim Ty świecie żyjesz? W POlsce to normalka, a jak nic się w tym P***********m kraju nie zmieni, to będzie jeszcze więcej takich przypadków. Żeby samemu dorobić się w tym kraju mieszkania to trzeba chyba zarabiać ze 20, 30 tys miesięcznie.

Gość gość
nie każdy dostal mieszkanie po babci

Gość gość
OJ I PO CO SIE OBURZACIE? nie widzicie że o to właśnie chodziło gówniarzowi prowokatorowi? oj ludzie ludzie :)

Gość gość
ech masakra jak dla mnie jestem dużo młodsza ale nie chciałabym tak długo się męczyć ze starymi

Gość gość
a ty autor pochwal się. Ile masz lat, gdzie, to znaczy czy na swoim. Jeśli tak, to ile w tym twojej zasługi

Gość gość
A może mu tak wygodnie, może nie stać go na swoje? A może rodzice potrzebują pomocy, może żyją tak, że sobie nei wchodzą w drogę. Nic w tym dziwnego.