Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie nt. probiotyku Latopic

Polecane posty

Gość gość

Chce go podać dziecku, które ma skaze bialkową (stosuje sie go takze przy AZS). Czytalam, ze jest on chwalony w artykułach, jednak nie wiem czy byly one sponsorowane (te artykuły) czy faktycznie tak pozytywnie wpływa. Niestety test prowokacji na nabial sie nie powiódl, stad pomysł, ze może ten specyfik by pomógł. Czy ktoś go stosował,czy faktycznie pomógl?

Gość gość
Nam chyba się przysłużył. Nie było typowego azs ale kropki po nabiale owszem. 3 mce stosowania i problem zniknął. Więc raczej polecam

Gość gość
Ja szczerze polecam. Córka miała straszne kolki, źle spała, miała suchą, swędzącą skórę. Nam kuracja Latopiciem bardzo pomogła. Stosowaliśmy go 3 miesiące, ale efekty były widoczne u nas już po miesiącu stosowania. Obecnie mała nie na kolek ani zaparć, śpi spokojnie dopóki zęby się nie przebijają i najważniejsze, że jej skóra jest prawie idealna. My polecamy bo nam zdecydowanie pomógł

Gość gość
stosowalam Latopic u dwojki moich dzieci z poczatkami alergii pokarmowych, objawy alergii dosc szybko mineły, juz po paru tygodniach, a po calej kuracji u obu dzieci alergia na mleko calkowicie minela! super srodek, efekty sa, cena w porzadku, brak skutkow ubocznych, tylko kuracja dosc dluga, ale warto wytrwac!!

Gość gość Angelika Ludera
Sam Latopic jest bardzo dobry. Stosuje go na mój AZS i gdy tylko widzę, że coś się dzieje to od razu smaruję. Niestety mam częste nawroty, ale z tego co widzę zbiera pozytywne opinie http://supple.pl/s/latopic Ja go również stosuję na moim 14 letnim Marcinie i z tego co wiem nie ma żadnych problemów, ale przy mniejszych dzieciach sugerowałabym konsultacje z lekarzem/farmaceutą.

Gość gość
witam, podawałam latopic w pierwszym półroczu życia obu córek.Miały alergię na mleko krowie-karmiłam piersią i byłam na diecie ściśle bezmlecznej. Problemy były trochę skórne ale głównie jelitowe-kolki, śluz itp. Taką 3 m kuracje powtarzałam po roku.Dziś nie ma śladu po alergii. Więc w połączeniu z dietą probiotyk sprawdził się nieźle.pozdr

Gość ~jadzka
probiotyk latopic podaje dziecku juz od 2miesiecy, widze znaczna poprawe stanu jego zdrowia:) kilka dni temu kupilam tez emolienty latopic, emulsje i krem, przeznaczone dla skory z azs, sa bardzo przyjemne, lagodne, dobrze nawilzaja:) emulsja do kapieli niepozostawia tlustych sladow na wannie, co jest tez fajna zaleta:) cena tez jest bardzo konkurencyjna! zawsze uwazalam ze najlepiej stosowac cale serie produktow, wiec stsoujemy probiotyki i emolienty Latopic, alergia u dziecka jest coraz slabsza!!

Gość gość
Latopic probiotyk i Latopic krem i emulsja do kapieli to najlepszy zestaw dla malych alergikow, zarowno tych z alergia pokarmowa, jak i atopowym zapaleniem skory! stosuje te produkty u mojego dziecka adasia z oboma rodzajami alergii, pierwsze rezultaty kuracji byly juz po kilku tygodniach, potem juz tylko coraz lepiej:)

Gość gość
Jesteśmy w trakcie kuracji latopickiem, podaje go Frankowi od kilku tygodniu. Zauważyłam, że zmiany skórne są znacznie mniejsze, skóra jest wygładzona i delikatna. Jak do tej pory jestem zadowolona z jego działania. Widziałam w aptece emolienty z latopic, w tym miesiącu planuje kupno emulsji do ciała, czytałam dobre opinie na jej tamat.

Gość gość
kupcie sobie emolienty, maja na prawde dobre dzialanie, sama nie moge sie nadziwic ze skora dziecka az tak sie poprawila, juz wogole nie wyglada jak u alergika! osiagniety efekt jest na pewno dzieki polaczeniu emolientu i probiotyku, ktore wzajemnie uzupelnialy dzilanie!

Gość gość
wedlug mnie najlepsze emolienty na naszym rynku to Latopic, dzialanie maja bardzo dobre, nawilzaja, regeneruja, zmniejszaja swiad, najlepiej jest je stosowac razem z doustnym probiotykiem latopic, wowczas organizm jest jeszcze wzmacniany od wewnatrz

Gość gość
Saszetek nie stosowałam ale od dwóch tygodni stosuje u córki emulsję do kąpieli i do ciała latopic. Po tych emolientach widzę znaczną poprawę, zmiany skórne są wygładzone i prawie zniknęły, do tego skóra jest nawilżona, a mała mniej się drapie.

Gość gość
teraz juz wiem, ze Latopic to wlasciwy i skuteczny probiotyk na alergie, ma polskie szczepy bakterii, ktore zostaly przebadane pod katem leczenia alergii na polskich dzieciach, dzieki czemu skutecznie sobie z nia radzi u naszych, Polskich dzieciakow, lekarz mi to wytlumaczyl, zaufalam mu i zrobilam 3 miesieczna kuracje tym probiotykiem u mojego dziecka z alergia, w tym czasie wiele objawow alergii znacznie oslablo, jak bole brzuszka, wysypka, minely tez biegunki, powoli wprowadzamy mleko do diety dziecka i jak na razie sa dobre rezultaty, nie ma reakcji alergicznej! mysle ze to tez dzieki probiotykowi Latopic, bo wyczytalam ze wspomaga on wytwarzanie sie tolerancji pokarmowej na mleko http://www.latopic.pl/Latopic/Latopicsuprsup-doustny

Gość gość
Emulsje do kąpieli i krem z Latopic polecił mi znajomy alergolog. Synek miał swędzące zmiany skórne, bardzo się drapał, czasem krostki rozdrapywał do krwi. Odkąd stosujemy emolienty skóra jest nawilżona i wygładzona, Franek przestał się drapać i w końcu noce przesypia spokojnie.

Gość gość
ja stosuje cala serie Latopic: probiotyk, emulsje do kapieli, krem oraz emulsje do ciala, dzeicko ma azs i bylo na prawde ciazko, nic nie pomagalo, zmiany skorne wygladaly bardzo nieprzyjemnie i swedzialy...dopiero w trakcie kuracji Latopicami wszytsko zaczelo ustepowac!! zmiany byly coraz mniejsze, dziecko przestawalo sie drapac!teraz azs jest trudne do zauwazenia u mojego dziecka, lekarz mowi ze to dzieki probiotykowi i emolientom!

Gość gość
Od dwóch miesięcy podaje córce latopic i już widać poprawę. Skóra zrobiła się gładka, zmiany są mniej szorstkie i znikają, najważniejsze że Lena przestała notorycznie się drapać. Ostatnio kupiłam również emulsję do kąpieli latopic, po kąpieli skóra jest nawilżona, a córka spokojniejsza.

Gość gośćq
Czytam te opinie i one są moim zdaniem sponsorowane każdy zadowolony bez zająknięcia się nawet. My spróbujemy ale nie wierze w cuda typu skóra będzie gładka moja odpowiedz na to błachachacha lub po 2 mc alergia całkowicie minęła to dziecko raczej nie było uczulone! Balsam emulsje spróbowałyśmy córka jest uczulona dostała z niego uczulenia na skórze pojawiła się cieknąca ropa a do tego śmierdzi jak stare siki :) Robotyk zobaczymy dopiero 2 tydzień pije.