Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Scott proszę nie obrażaj się a odpowiedz mi kulturalnie na moje pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czemu tak wyzywasz innych ludzi na forum? Wiesz co, czasem sobie czytuję to forum i wydajesz się byc bardzo inteligentnym mężczyzną. Dlatego nie uwierzę, że nie zdajesz sobie sprawy jak nieładnie się zachowujesz. Jak możesz tak naskakiwac na Broken i używac wobec niej takiego prostackiego słownictwa? Nie jest Ci głupio obrażac kobietę w taki ordynarny sposób? P.S. Nie traktuj tych słów jako obelgę. Proszę, odpowiedz mi:)

Chciałem odpowiedzieć, ale jednak mi się odechciało. :P Wiem natomiast, że zaraz w tym temacie zleci się masa pomarańczy takich jak ty, która odpowie za mnie przypisując mi różne swoje urojenia i projekcje z małym penisem i prawictwem na czele. :classic_cool:

Gość gość
dlatego że jest dresem po zawodówce

Gość gość
Scott ale ja tak wcale nie uważam. Wręcz przeciwnie myślę, że jesteś bardzo inteligentny ale może trochę sfrustrowany i dlatego tak naskakujesz na ludzi na forum. Jeśli się mylę to mnie popraw!:) Proszę Cię, odpowiedz mi. Jestem ciekawa. Naprawdę się dziwię, że nie sprawia Ci problemu obrzucac obelgami drugiego człowieka. A to co już powiedziałeś o Broken to naprawdę była przesada jak na mój gust. Mimo wszystko, życzę Ci jak najlepiej. Pozdrawiam!:) p.s. Dlatego czekam na odpowiedź z niebieskiego nicku

A co broke to swietośc ? , widziałam kiedys jej film z jej udziałem jak dziecko popycha i omało dziecko w głowe sie co nie uderzyło ? Dla mnie ja dyskwalifikuje jako kobieta ? to co jak urodzi bedzie jak Katarzyna W bo coś jej nie przypasuje ?

Gość gość
Dobrze jej pocisnal, tepej psychicznej scierze

Gość Weronikaautorka
Uważam, że nikogo się nie powinno w taki sposób obrażac. Przecież słowa są czasem bolesniejsze niż uderzenie. Mimo wszystko darzę sympatią Scotta i tym bardziej jestem zdziwiona, że nie jest mu głupio wyzywac w ten sposób drugiego człowieka, szczególnie kobietę!

Akurat broken pierwsza na mnie naskoczyła mimo tego, że odpowiedziałem na jej durne pytanie dość rzeczowo. Nie czuję się ani trochę sfrustrowany. Natomiast głupota większości kafeterianek w swojej śmieszności i infantylizmie jest wręcz groteskowa. Nie da się inaczej tego skomentować, jak w sposób w który to robię. Bo jak skomentować tematy typu: "Czy on mnie kocha?", albo "Co myślicie o ludziach, którzy (...)"? Zdarzają się też tematy w których wypowiadam się dość rzeczowo i na temat nie objeżdżając przy tym autora / autorki.

Gość Weronikaautorka
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Życzę uśmiechu i miłej nocy!:)

" tym bardziej jestem zdziwiona, że nie jest mu głupio wyzywac w ten sposób drugiego człowieka, szczególnie kobietę! " Czy jakbym obraził mężczyznę można by to usprawiedliwić? Czy my faceci jesteśmy cyborgami, które można lać po ryju i wylewać na nas kubły pomyj bezkarnie? :o Zresztą równouprawnienie chyba mamy? Przypominam, że wiążą się z tym nie tylko przywileje.

Gość gość
scott ale co ci przeszkadza kto jakie tematy zakłada?:o każdy ma prawo tu zakładać takie tematy jakie chce zakompleksiony dresie

Gość Weronikaautorka
Broń Boże, nie uważam, że mężczyznę można wyzywac czy uderzyc:) Ale mimo wszystko jakoś tak bardziej nieprzyjemnie czyta się takie prostackie teksty w stosunku do kobiety niż do mężczyzny. Czy nie lepiej czasem coś przemilczec niż powiedziec za dużo?

Gość gość
a co on powiedział broken?:D

Gość Weronikaautorka
Dopiero teraz przeczytałam. O jaki filmik chodzi, gdzie niby Broken popycha dziecko?

Gość gość
Beatriche wypiertalaj szmato nikt cie tu nie che:o suko która pluje sie z pomarańczy, psycholożko na zmywaku w UK:D

Weronikaautorka(czyt,Brokeninside)przestań projektować swoje nowe wcielenia,kiepsko ci to wychodzi.Postaraj się zmieniać styl wysławiania się.

w realu nie ma na kogo warczec,to sobie gosc poszczeka na kafe miedzy krojeniem salatki a dosalaniem sledzi. Niech sobie warczy.Dla niektorych kafe to jedyna terapia.

Gość Weronikaautorka
NIe jestem broken, musisz uwierzyc mi na słowo, bo niestety dowodu nie jestem w stanie dac.

Był filmik z jej udziałem nie pamietam czy ona sama go dała , czy ktos inny ale ktos ją wypatrzył z kafeterii , i dał linka .Jak tanczy z kolezanką i dzieckiem na łozku i dzieciak sobie skakał z nimi na łozku a Broke go odepchneła na sciane i dzieciak upadł .Powiem ze Broke straciła w moich oczach wtedy .Bo udzielała sie na topiku i potwierdziła tak jakby swoimi wpisami ze to jej .Poprostu zal

Gość gość
Beatriche tępa k***o nie jestem brokenside :o nikt cie nie lubi z bieszczadzkiego nawet barłoś :o ostatnio miałas ostro doope obrabianą :D psycholożko, znalezli cie na nk podobno zimowałaś:D

"w realu nie ma na kogo warczec,to sobie gosc poszczeka na kafe miedzy krojeniem salatki a dosalaniem sledzi." Ciesz się, że ty w swojej śmierdzącej psiarni masz z kim warczeć i to w dosłownym tego słowa znaczeniu. A teraz won do psich mich.

Gość Weronikaautorka
Malwina, jeśli to prawda to serio niefajna sytuacja. Dziwne to jednak odrobinę żeby ktos wstawił TAKI filmik na kafeterię. Chociaż, teraz to wszystko jest możliwe...

Gość Weronikaautorka
Jak w ogóle wygląda Broken? Scott i reszta - ładnie Was proszę - skończcie z agresją w tym topicu.

Gość Weronikaautorka
Scott, jeszcze jedno pytanie. Mówisz, że wiele tematów tutaj jest głupich i infantylnych. Nie mogę się nie zgodzic. Jednak, jeśli odpowiadasz w taki złośliwy sposób to tylko dołujesz autora/kę. Nie masz wyrzutów sumienia, że byc może ktoś przez Ciebie ma zepsuty humor? P.S. Przez internet ciężko zgadnąc intencje dlatego ponownie zaznaczam, że jestem ciekawa odpowiedzi i nie naskakuję na Ciebie:)

No niefajna sytuacja , zdziwiona byłam jej reakcją na to .Zero wpisu ze to nie jej itp , no cóz jej sprawa ja jej nie krytykuje lecz potepiam jej zachowanie wobec tego dziecka

Nie interesuje,czy mnie ktoś lubi,czy nie:Djak również nie interesuje mnie,czy ci przeszkadza moja obecność:Dfajnie że mnie odnalazłeś i obgadujecie pod moją nieobecność,przynajmniej myślicie o mnie:P

Gość Weronikaautorka
Dobra, ja idę spac. Miłej nocy kochani!:)

Gość gość
Weryńska szmato wypiertalaj:o