Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Scott proszę nie obrażaj się a odpowiedz mi kulturalnie na moje pytanie

Polecane posty

Gość gość
na kafeterii nigdy nie było żadnych filmów broken, podobnie na youtube. Na youtube jest jakaś użytkowniczka o niku brokeninside, ale pochodzi z Ameryki i na pewno nie jest kafeteryjną broken.

Poniatowski sie obrazil ze wole psy niz jego towarzystwo. Prosty frustrat , nie ma wiele do powiedzenia w zyciu codziennym to tu pokazuje swoje ego. Taki chlopek roztropek. Musi sie udzielic.

Gość gość
jak ja bym chciał by Weryńską zatłukł trynkiewicz marze o tym

Ponad miesiąc mnie nie było, a na forum dalej poziom niższych naczelnych z miejskiego zoo :D

Też bym chciała:Dale zdajesz sobie sprawę,że to tylko twoja fantazja i nie możesz nic prócz zaplucia monitora:D

Gość gość
jesteś dzivko cały czas tylko nawalasz z orange;)

kochanka Franka - też bym wolał towarzystwo psa od twojego. Masz wysokie mniemanie o sobie dziewczynko z fornalskimi korzeniami. :D Chłopek roztropek? To powiedzenie z twoich rodzinnych kręgów? Współczuję. Wracaj do swoich piesków, może cię któryś w tą mroźną noc pocieszy.

Gość gość
spiertalaj na zmywak w UK gdzie twoje miejsce świnio z zadartym nosem

Gość gość
Weroniko-autorko, dlaczego dziwi Ciebie, że człowiek inteligentny, wyształcony, elokwentny, potrafi być wulgarny, złośliwy, napastliwy?

Gość Weronikaautorka
Dlatego, że uważam, że jeśli ktos jest inteligentny to zdaje sobie sprawę jakie skutki może miec takie obrażanie. Jestem przekonana, że dzięki inteligencji mozna przewidziec jak się poczuje wyzywana osoba. Dla mnie to niewyobrażalne żeby mimo tej świadomości kogoś poniżac bez wyrzutów sumienia.

Gość gość
w realu leją go po ryju aż równo puchnie

Gość gość
scott idź stąd durny hejterze :o

Przeciez psy cie brzydza. Wiejskie korzenie to nie wstyd. To ciezka praca i szacunek dla ludzi. Pochodzenie ze wsi,budzi we mnie szacuenek dla ciezkiej pracy i utrdnien zycia codziennego. Ale rozumiem cie,ty patrzysz z drugiej strony.Nie doceniasz swojej pracy,

Gość gość
Weronika, empatia i moralność nie maja związku z inteligencją. Inteligentnemu chamowi chodzi o to, żeby dokuczyć rozmówcy. On potrafi przewidzieć skutki swoich słów, ale jego to cieszy, on chce, żeby interlokutor poczuł się źle. Za bardzo wierzysz w ludzi.

Nie napisałem, że psy mnie brzydzą. Masz nie tylko problemy z ortografią, ale także z czytaniem ze zrozumieniem. Nawet gdyby psy mnie brzydziły, to z dwojga złego wolałbym ich towarzystwo, niż twoje. :D

Gość brokenlnside87
kochanka franka, zabierz swoją kumpelę brokeninside i wypierrdalajcie na Kamczatkę, nikt was tu nie chce, przemądrzałe k****y

"Nie wiem jak można trzymać w małym mieszkaniu psa. O spaniu z psem, czy innym nienormalnym w stosunku człowiek - zwierzę okazywaniu "czułości" nawet nie wspomnę. pechowiec.gif Od razu widać fornalskie korzenie w takich ludziach. Ich przodkowie mieszkali ze świniami w izbie, a oni kultywują tą tradycję." To jest mój wpis, który cię tak zbulwersował. Po czym wywnioskowałaś w nim, że psy mnie brzydzą? :D O inne twoje wpadki typu używanie słów nie znając ich znaczenia i poprawnej pisowni (patrz: "schiziremia") nie wspomnę. Chyba od tego smrodu w domu z nadmiaru psów na dekiel ci wali.

Gość Weronikaautorka
Scott, Ty taki jesteś, że Ciebie cieszy jak komuś się zrobi przykro?

Gość Weronikaautorka
SCOTT, ODPOWIEDZ!

Gość gość
jak się robi przykro debilce broken to trudno się nie uśmiechnąć :classic_cool:

Gość gość
Nieznany ty to barłoś?:o

Mam problem z ortografia.Na szczescie tylko to. kochanka franka, zabierz swoją kumpelę brokeninside i wypierrdalajcie na Kamczatkę, nikt was tu nie chce, przemądrzałe k****y Kamczatka.Piekne miejsce.Wiem ze nigdy nie bylas. Wiem ze nie bedziesz. Najdalej w Egipt zaznaczylas na FB. Kamczatka jest dla ludzi wyjatkowych.Egipt to taniocha dla wszystkich. Scott,ty nawet nie potraffisz mnie obrazic.

Jak komuś się robi przykro z powodu wpisu na forum, to chyba powinien rozważyć zrezygnowanie z korzystania z Internetu (albo chociaż niemoderowanych for dyskusyjnych). Gdybym ja tak przejmował się każdą skierowaną do mnie inwektywą, to dawno wpadłbym w depresję.

Gość Weronikaautorka
Scott, trochę mnie wkurzasz, że ignorujesz uparcie moje pytania. Na zakończenie powiem Wam, że warto się zmienic, bo to co dajemy innym do Nas wraca. Na przyszłośc ruszcie głową i użyjcie swojej empatii i nie róbcie niezrozumiałych podziałów na rózne kategorie ludzie - takich których można obrażac albo nie! Podałam za przykład Broken, bo na kafeterii nie bywam zbyt często a akurat w ten wątek się wczytałam i zszokowała mnie brutalnośc słów oraz łatwośc z jaką je wypowiadzasz. Powiedz mi jak można komuś napisac "zdechnij najlepiej, bo innym zabierasz tlen". Słyszysz siebie czasem?

Ortografia to akurat jeden z najmniejszych twoich problemów. :o Oczywiście jak na typową, nadętą kafe - ci/pę wiesz lepiej kogo na co stać i gdzie był (a raczej gdzie nie był). Ech te kafe wróżki...