Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość someone 5

samotne swieta do tego w pracy

Polecane posty

Gość someone 5

Wy tez pracujecie w swieta? ja niestety pracuje i dlatego spedzam je sama bo nie mam mozliwosci pojechac do rodziny. Tak dziwnie i smutno samej..

Gość a mi szkoda
raz miałam taką sytuację; tzn. samą Wielkanoc i Poniedziałek Wielkanocny miałam wolne, ale, że za daleko do rodziny, to nie mogłam pojechać, bo nic urlopu nie mogłam wziąć; no to się trochę "wprosiłam" do koleżanki :) popytaj wśród znajomych w pracy, czy mogłabyś do kogoś wpaść; skoro pracujesz, to cały dzień i tak nie będziesz siedzieć u kogoś, a i tak wszyscy wszystkiego za dużo przygotowują na święta, to jedna osoba więcej nie zrobi nikomu żadnej różnicy;) :)

Gość gość
a gdzie pracujesz? ja w domu, ale z potworna choroba, ktora mk wykryli. Nie łam sie, bywa gorzej, 2 dni mina , a moj problem cale zycie

Gość someone 5
pracuje w takim biurze ktore obsluguje klientow z zagranicy niby na calym swiecie Wielkanoc, ale pracowac musimy.. znajomi z pracy raczej odpadaja maja swoje rodziny dzieci bez sensu pewnie przesiedze w pokoju te dni..:(

Gość someone 5
wiecie co, do tej pory jakos tak zawsze cieszylam sie ze swiat, ale jak sie zostaje samemu to ma sie az za duzo czasu na myslenie i mysle ze ci ktorzy spedzaja samotnie swieta co roku musza byc na prawde bardzo nieszczesliwi

Gość JasnowidzXXL
RóŻnie się ludziom układa. Wielu pracuje, wielu jest samotnych. W każdym życiu można znaleźć sobie coś pogodnego. Jak nie muszę siedzieć i męczyć się przy zastawionym stole, to wsiadam w samochód i jadę szukać wiosny - po polnych drogach

Gość someone 5
a macie jakies pomysly jak zapelnic ten wolny czas aby nie bylo az tak smutno?

Gość gość
skad jestes

Gość someone 5
a co to ma do rzeczy skad jestem? pytam ogolnie co mozna robic samemu w swieta