Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justbeskinny

dieta 400kcal

Polecane posty

Gość justbeskinny

hej, od dziś zaczynam dietę 400 kalorii. chcę na niej stracić 10kg. mam 165cm i ważę 55kg. mam zamiar tu pisać o swoich postępach, jeśli ktoś będzie chcial dołączyć to oczywiście zapraszam :)

Gość skinnyandFIT
Ja od jutra na 1000kcal. Moge dolaczyc czy nie bardzo? ;)

Gość gość
zryj mineral bo cie moze szlag trafic

Gość jedyne co stracisz
to dobry metabolizm, potetm będziesz tyła z powietrza :) też jestem na dietce, od początku roku 11 kilo mniej, a dziś m.in. skonsumowałam smażony ser :D Wole mój sposób ;)

Gość biombka
taka dieta nie przyniesie nic pozytywnego...ani nie schudniesz ani nie poprawisz sylwetki. ja mam dietę od dietetyczki(sklepdiety.pl) i to lepsze rozwiązanie. konsultacje są za darmo przez internet i masz plan żywieniowy odstosowany do twoich potrzeb :)

Gość gość
to prowo, prawda? bo nie wierzę, żeby ludzie byli aż tak głupi... :o

Gość gość
może to i głupie, ale ja się tak odchudziłam jedząc 500-1200 kcal[zależy od dnia] i metabolizm mam normalny. rzeźbę zaczęłam robić dopiero jak schudłam, zresztą ciało wyglądało ok, bo czemu niby nie- to nie 40 kilo nadwagi, tylko dużo mniej. i nie utyłam, nadal jestem chuda, a minęło dobrych 5 lat i jem normalnie teraz.

Gość gość
Powodzenia, długo nie wytrzymasz. A jak wytrzymasz to życzę miłego pobytu w klinice dla anorektyczek. :)

Gość justbeskinny
o matko, zapomniałam o tym wątku zupełnie :D przez ten czas żarłam i żarłam, aż wstyd. jednak od jutra zaczynam dietę! jeśli ktoś dołączy będzie mi miło, choć wolałabym osoby które jedzą max ok 500 kcal. co do metabolizmu to nieprawda, ja zaczynałam od wagi 65kg, schudłam na bardzo ostrej diecie do 55 i nic mi nie wróciło, choć potrafiłam się BARDZO obżerać. żadnego jojo, metabolizm super. właściwie to nie wiem dokładnie ile ważę, ale obstawiam to 55. niedługo się zważę. od jutra start :)