Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UŁÓŻCIE MARKI AUT OD NAJBARDZIEJ PRESTIŻOWYCH DO NAJMNIEJ WEDŁUG WAS

Polecane posty

Gość gość

Oto mój ranking (tylko z tych marek które ja mam w moim rankingu to wy ułóżcie swój ranking :) ) 1. Mercedes, 2. Audi, 3. BMW, 4. Volvo, 5. Volkswagen, 6. Toyota, 7. Honda, 8. Mazda, 9. Renault, 10. Citroen, 11. Ford, 12. Opel, 13. Seat, 14. Nissan, 15. Peugeot, 16. Fiat

Gość gość
1. Mercedes, 2. Volvo, 3. Audi, 4. Ford, 5. Mazda, 6. Citroen, 7. Nissan, 8. Honda, 9. Toyota, 10. Fiat 11. Seat, 12. Renault, 13. Opel, 14. Peugeot, 15. Volkswagen, 16. BMW

Gość gość
Nissan za VW? Bądź rozsądny/a :D

Gość gość
VW i BMW to dwie najbardziej dresiarskie marki ot co

Gość gość
ale z tym fordem na 4 miejscu to przegięcie a nissan to faktycznie szmelc

Gość gość
Dresiarskie nie dresiarskie, ale wykonanie, moc mają znacznie lepszą niż nissan czy fiat ! I cena też mówi wszystko :)

Gość gość
zależy czy piszecie o fordach, które jeżdżą po polskich drogach jak np focus czy fiesta czy po amerykańskich jak mustang

Gość gość
1-3. Bmw. mercedes i audi 4.volvo 5. Mazda 6. Honda 7. Toyota 8. Nissan 9. Volkswagen 10. Seat 11. Renault. opel. peugeot. ford i citroen 16. Fiat

Gość gość
1. Mercedes, 2. Audi, 3. Ford Honda Nissan 4. Volvo, Toyota 5. Volkswagen, 8. Mazda, Seat 9. Renault, 10. Citroen, 12. Opel, 15. Peugeot, 16. Fiat

Gość goscuuuuuuu
A bmw?

Gość gość
to ja gość z 16:42 , jak przeklejałam marki to BMW mi gdzieś wypadło, ale dałabym je za Volkswagenem a przed Mazdą

Gość gość
Mercedes, BMW ,Audi ,VW i Skoda reszta badziew.Mam chyba 15 samochód i wiem to z doświadczenia

Gość gość
No patrz, a ja mam kolejnego fiata, tym razem Freemont'a i wcale nie uważam, że są to źle auta.

Gość gość
Tak naprawdę żadne nie są złe, tak samo ktoś może jeździć przez długie lata i być zadowolony ze swojego Fiata, a ktoś inny może kupić nowego Merca, Audi czy Volvo i co chwile będzie się coś psuć, wyjedzie od mechanika i znów coś i tak na okrągło. "Wartość i prestiż" danej marki siedzi tylko w głowach ludzi, w ich psychice i to wszystko

Gość gość
Ty nawet nie wiesz że nie masz żadnego Fiata tylko Dodge .Znafco

Gość TakaSobieMama2
Rolls Royce Bentley Ferrari Maseratti Porche Bugatti ... ... a cala reszta daleko ze nimi :P

Gość gość
Volkswagen, chyba tylko w Polsce jest uznawany za "prestiżowy". Po to VW kupił Audi i tę markę rozwijał, aby mieć coś konkurencyjnego wobec MB i potem BMW.

Gość gość
Z Porsche, to jest w ogóle zabawna sprawa, bo w gruncie rzeczy, długo nie była to marka uznawana za prestiżową. Taki tam volkswagen, który jeździ dość szybko, potem bardzo szybko, jest technicznie doskonały, ale jednak ma w sobie coś plebejskiego. Tak właściwie było do lat 70, chociaż właśnie wtedy powstało 911 turbo. Inna jest perspektywa przeciętnego amatora samochodów, a inna kogoś, kto ma znajomość historii motoryzacji, pewien gust, swój smak. Rynek kocha błyskotki i szybkie zmiany modeli. MB W 123 dzisiaj zabiłby Mercedesa :D

Gość gość
. Mazda, . Volvo, 6. Toyota, 9. Renault, 7. Honda, 1. Mercedes, 10. Citroen, 11. Ford, 12. Opel, 13. Seat, 14. Nissan, 15. Peugeot, 2. Audi, . BMW, 16. Fiat 5. Volkswagen,

Gość Grube lochy izolować od ludzi
Fiacik :D Opel :D Beka

Gość gość
Ja kupiłam fiata a g...mnie obchodzi kto to przejął czy wykupił. Marny z ciebie facet skoro w taki sposób się na kafe dowartościowujesz.