Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o Co chodzi z tym zaglodzonym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
a co w tym dziwnego? do 12 miesiaca dziecko moze byc tylko na piersi, pokarmy ZALECA sie wprowadzac u piersiowych po 6 miesiacu ale to nie znaczy ze NALEZY, niektore dzieci odrzucaja ja mam 11-czna corke ktora jest glownie na piersi, jak da sie nakarmic 100 ml zupki to mam swieto

Gość AntyKafeteria
Ej, baby! Przecież oni też byli "eko", też nie szczepili dziecka, odprawiali jakieś gusła, chodzili do znachorów! To powinno być dla Was ostrzeżenie, że warto zachować zdrowy rozsądek i słuchać mądrzejszych (lekarzy).

Gość gość
Chodzi mi o to ze mozna mieć malo pokarmu, wlasnie chociazby kiedy nie umie przystawiać sie do piersi i ssanie jest zaburzone,wtedy produkcja mleka maleje, ja Np nie umiałam przystawiać, syn sie denerwowal,ja tez wiec w końcu zaczelam sciagac mleko laktatorem i podawac w butelce,i tym sposobem co 4 h ściągałam ok.160-180ml z każdej piersi. Jeśli to by mi nie wychodzilo,naturalnie przeszlabym na mm,nie wyobrazam sobie jak mozna doprowadzic do śmierci glodowej wlasnego dziecka,i nawet nie chce myslec w jakich męczarniach to dziecko umierało.

Gość gość
matka chora psychicznie jak można nie dawać jeść dziecku? Wsadziłabym ją do karceru i nie dawała żreć przez minimum te dwa tygodnie. Tak powinno być w naszym kraju! Co wy p*********e, że zrobiła to nieumyślnie Nieumyślnie przez conajmniej dwa tygodnie nie dawała jeść dziecku? Nieumyslnie????? P******* kraj naprawdę

Gość gość
23:26 aaaa, to spoko, to moje dzieci są jakieś dziwne;/

Gość gość
Szkoda mi tez tego 5 letniego chlopczyka,stracil siostre i rodzice trafia do paki na wiele lat.

Gość gość
Ja po 6 miesiącu zaczelam stopniowo wprowadzać staly posilek ale glownie bylo na mm(wcześniej z piersi), zaglodzenie to jest jak najbardziej umyślne,chyba kazdy nawet glupi czlowiek wie czym grozi zaglodzenie,a jeśli nie to proponuje przekonac sie na wlasnej skórze,a nie żeby dziecko umieralo w męczarniach.

Gość gość
przeciez na pewnoe wiedziala jaki moze byc skutek niedawania jedzenia dziecku starszne co sie dzieje na tym swiecie