Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydzę sie chodzić w okularach a mam 31 lat

Polecane posty

Gość gość

jestem ślepa, mam z -2, a nie wyjdę z domu w okularach bo się wstydzę. W pracy zakładam a mówię że to tylko do komputera... jakbyście miały wadę wzroku to wstydzilibyście się chodzić w okularach czy tylko ja jestem dziwna?

Gość gość
jesteś dziwna

Gość gość
Od czego są soczewki? Nie dziwię się, bryle nikomu piękności nie dodają.

Gość gość
mnie akurat nie stac na soczewki... co myślicie o dziewczynie w okularach?

Gość gość
Ja mam chyba coś ok. -3 i też nie noszę...

Gość gość
ja niedawno sie dowiedzialam, ze mam nosic, ale tego nie robie, po pierwsze niewygodne, po 2 czuje sie i wygladam ohydnie, takze zakladam tylko jak jestem sama i tylko do czytania

Gość gość
dlaczego?ladnie dobrane oprawki dodaja uroku, jedna niezbyt ladna dziewczyna ode mnie z pracy raz pojawila sie w trendy okularach, wygladala swietnie tylko musza miec odpowiedniwy wyglad, nie jakies wielkie babciowe kola, ale takie dizajnerskie przez jakis czas spotykalam sie z facetem ktory by tez fajnie wygladal w oprawkach jakie znalazlam raz w necie i wogole w okularach, ale sie uparl na operacje korekcji wzroku.zadowolony, ale wyglada beznadziejnie, juz chyba zadna go nie zechce......

Gość 31 wiosen
a ja uwielbiam okulary,nie muszę nosić bo zwrok mam dobry to noszę zerówki,mam kilka par okularów tak lubię,i we okularach ladniej wyglądam

Gość gość
teraz okulary to hit mody a szczególnie w grubych oprawkach,niektorzy nosza zerowki dla szpanu wiec nie widze problemu...

Gość gość
nie stac cie na 40 zł na miesiąc na soczewki? Przecież pracujesz gdzies majac tyle lat. No bez przesady. Mam -3 i od 16 roku życia nosze soczewki, bo fatalnie wygladalam w kazdych okularach

Gość gość
zebym znalazla w necie takie jak ta kolezanka z pracy miala, grube, rozowe, prostokatne oprawki, male, charkterystycznie wygiete do tylu

Gość gość
no właśnie ja mam podobne do tych 2 od lewej. Są ciemno brązowe. Nie mam pomysłu co się nosi, co jest designerskie

Gość gość
a ja mam taka twarz, ze zadne mi nie pasuja, w dodatku te ceny u optyka...od 500zl w gore za zwykla pare, a co tu jeszcze mowic o jakichs dizajnerskich

Gość MilenaOpyk
A ja się nie wstydzę bo zamówiłam sobie na galeriawidzenia com fajne oryginalne okularki w stylu kujonki :D