Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soleilll

Odpyskowałam wujkowi Ojciec i mama są wściekli

Polecane posty

Gość soleilll

nienawidzę świąt dziś przyjechałam do rodziców na święta, na co dzień żyję w innym mieście, pracuję, mam włąsną firmę, szczęśliwe życie, wszystko to o czym marze to mam, spełniam się, o dzieckui mężu nie marzę, więc tego nie mam, to chyba proste. niestety dziś spotkałam wujka którego raczej unikam i widuję raz do roku i on mi oczywiscie po 2latach neiwidzenia pyta, 'a ty kiedy w końcu bedziesz miała męza i dziecko, taka śliczna dziewczyna i ciągle sama', więc mu odpowiedziałam 'a wujek to już musi zażywać wiagrę czy jeszcze nie' ojciec się wściekł, a ja przecież byłam bardzo gzreczna i uprzejma i też miałam prawo zadać pytanie; on zadaje pytanie intymne a ja nie mogę.

Gość soleilll
w ogóle ci wszyscy co jeszcze chodza do kościoła to zacofane prymitywy umyslowe :P

Gość soleilll
nie widze sensu tego podszywu idioto

Gość gość
Rodzice nie maja poczucia humoru. Miałaś racje.

Gość gość
Obys nigdy nie zrozumiala, jaka jestes glupiutka. Tak bedzie dla ciebie najlepiej. Wesolych Swiat.

Gość soleilll
mój stolec jest czarny i smolisty :)

Gość gość
i dobrze zrobiłas ;)

Gość soleilll
ojej głupiutka jestem bo zadbałam o siebie czy dlatego że nie mam dziecka haha juz szybciutko prosze o argument ze szklanką wody na starosć

Gość gość
masz za dużo żelaza w diecie

Gość gość
Dobrze odpowiedziałaś. Tak się delikatnie zapytał to tak delikatnie odpowiedziałaś.

Gość gość
buahhaha i dobrze, nie cierpię takich tępych buraków wpieprzających się w nie swoje sprawy

Gość gość
chamsko odpowiedzialas.. moglas powiedziec,ze nie planujesz rodziny a nie jakies takie chamskie odzywki sugerujace ze mu nie staje. zboczona jestes jakas czy co

Gość gość
Troche ostro pojechałaś ale jego zachowanie też słabe. Trudno, stało się, raz na rok go widzisz to Ci jakos nie ubędzie. A ile masz lat?

Gość gość
no nastolatką nie jest skoro ma wlasną firmę ;) a pisze jak nasto. prowo totalne

Gość soleilll
na spokojny sen polecam wywar z odwłoku komara :classic_cool:

Gość gość
Jezeli wujek powiedzial to zyczliwie (czasem zdarza sie nawet w rodzinie) i nie byl to atak, to szkoda atakowac tak z grubej rury. Jezeli byla to zlosliwosc, to dobrze zareagowalas.

Gość gość
A ja nie rozumiem jednej rzeczy, skoro jest Ci dobrze tak jak jest to czego sie wsciekasz? Skoro nie chcesz miec meza i dzieci to jaki problem z dowc**em i humorem, a nie chamsko odpowiedziec na pytanie wujka. Ja np nie wybieram sie na ...ksiezyc. Bo jest mi dobrze na Ziemi. I gdyby wujek, matka, babka, sasiadka zapytaly mnie kiedy tam sie znajde na pewno nie wkurzalambym sie tylko odpowiedziala ze smiechem (bo bycie na ksiezycu jest mi obojetne) A skoro Ciebie drazni pytanie wujka i tak wulgarnie na nie odpowiadasz widocznie cos jest na rzeczy...Moze sama siebie oszukujesz?

Gość gość
Troche pokory wobec zycia ... wypowiedz wujka byla jak najbardziej zyczliwa...Bo gdyby powiedzial" o jejuuu jakas ty brzydka, nie dziwie sie, ze nie masz ani meza ani dzieci, przewiduje, ze bedziesz sama do konca zycia" to oburzenie autorki bym zrozumiala. Ale tak, autorka chcialaby miec meza i dzieci, ale skoro nie ma na to widokow to sie wkurza...

Gość gość
A ja Wam na te Święta życzę ciutkę miłości i empatii dla innych . Odrobina rozumu i zdrowego rozsądku to chyba byłby zbytek łaski :D

Gość gość
Gdyby ona się tak komuś zapytała to już nie byłoby "złośliwie i z humorem"

Gość smhhj
09;46 zapewne odpowiedziałabyś spokojnie gdyby ludzie wkółko zadawali ci takie pytania. odpowiedź była zapewne skumulowana z innych doświadczeń,

Gość gość
Bo tak to juz jest ze te wujki i ciocie takie durne pytania zadaja a my nie mamy prawa pytac o ich prywatne zycie bo nie wypada. Ja akurat mam dosc pytan wszystkich z rodziny kiedy wkoncu bede w ciazy. A co ich obchodzi moje zycie seksualne qwa! Az chce sie glupie odlowiedzi dawac