Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobićć

instruktor nauki jazdy

Polecane posty

Gość corobićć

Ponad 2 miesiące temu zaczęłam kurs nauki jazdy, wykłady itd. Jestem tydzień po zakończeniu całej nauki. Ale chodzi mi o to że brakuje mi tych jazd itd, a konkretnie spotkań i rozmów z instruktorem. Jest to na prawdę miły i sympatyczny człowiek. Zapisałam się razem z 3 koleżankami i to ja byłam Jego najlepszą kursantką- tak mówił. Zawsze tylko mnie mówił o wszystkim, rozmawialiśmy na prawdę szczerze o wszystkim jak i o niczym ;-). Mówił że chciałby abym była jego synowa. Jest duży starszy ode mnie, oczywiście żonaty. Szanuje go ale tak bardzo mi brakuje jego towarzystwa itd... Jak z tym sobie radzić ?

Gość corobićć
oczywiście dodam, że nie dawał mi żadnych oznak sympatii czy zauroczenia. Ja też nie. Po prostu chodzi o to że miło nam się rozmawiało. Gdy miałam zły dzień on potrafił go naprawić swoim humorem. Chciałabym go zobaczyć choć na chwilę..

Gość corobićć
Jak przestać o nim myśleć? Wychodzę na miasto tylko z myślą aby go zobaczyć jak jeździ z kursantami.. Z nikim nie rozmawiałam tak szczerze jak z nim... Jak sobie z tym radzić?

Gość gość
taaa.. znam przypadki jak ten. tylko miła rozmowa i uroczy i fajny instruktor. dziewczyna zdradziła z nim chłopaka a teraz ten nic o tym nie wie i żyje z nią w nieświadomości. brzydze sie takkimi ludźmi.. daj sobie spokój, było mineło i niech leci dalej ;) gośc pewnie każdej fajniejszej dziewczynie tak mówił jak tobie ;)

Gość corobićć
On nie jest taki.. Słyszę od koleżanek jak z nimi rozmawia... W sumie wcale nie rozmawia. A nam rozmowa ciągła się przez cały czas bez przerwy. To nie jest zauroczenie. Szanuje Jego rodzinę jak i Jego. Po prostu chciałabym po prostu go zobaczyć tak zwyczajnie.. Porozmawiać... Nie narzucam się, ale gdy po egzaminie moim zadzwonił nie chciałam aby ta rozmowa się kończyła za żadne skarby.