Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo ważne USA

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie za miesiąc wylatuje do stanow a dokładnie do chicago i chciałam zapytać czy rezerwując bilet mogę zarezerwować obrazu powrót ? Np 22. 05 - 18.09 czy mogę się przyczepić do mnie na lotnisku ze będę tam aż tak długo ?

Gość gość
Wręcz przeciwnie jak masz bilet w dwie strony przychylniej patrzą podczas odprawy na lotnisku po przylocie

Gość gość
Wiem ale czy nie przyczepić się do tego ze będę tam 4 miesiące ? A jak nie dostane wizy na pół roku na lotnisku ? A ile kosztuje przebukowanie biletu ?

Gość gość
Aktualnie jak dostaniesz na 6 miesięcy, to będziesz miała sporego fuksa. Dają na 3 miesiące i to też często z kręceniem nosem. Zależy jeszcze do kogo i po co jedziesz do USA. Na twoim miejscu ewentualnie powrotny kupiłbym na za 3 miesiące, wtedy urzędnik imigracyjny spojrzy łaskawszym okiem i przynajmniej da ci na 3 miechy, bo... 6 miesięcy raczej nie dostaniesz od tak sobie na ładne oczy, chyba że... mówię, będziesz miała fuksa i trafisz na "wyluzowanego" urzędnika imigracyjnego.

Gość gość
Głupota, ktokolwiek mnie nie odwiedza zawsze ma wbite na 6mcy.

Gość gość
Wszystko zależy od urzędnika imigracyjnego, jego humoru i widzi mi się. To że odwiedzający ciebie mają na 6 nie znaczy że wszyscy dostaną. Pierwszą dostałem na miesiąc, dokładnie 4 bite tygodnie, przy kolejnym wjeździe po 2 latach nieobecności w stanach dostałem na 6 miesięcy, potem nie byłem rok i aktualnie dostałem na 3 miesiące. Nigdy nie przedłużałem pobytu legalnie, ani nielegalnie, nigdy nie miałem konfliktów z prawem, latam tylko i wyłącznie do rodziny... Tyle w tym temacie.