Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterflyy

co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Co może Ci zabrać? Tobie chyba nic, ale są kobiety które straciłyby szacunek do samej siebie, utraciłyby godność... ale tobie to jednak nie grozi, bo skoro zastanawiasz się nad prostytucją, to raczej nie znasz takich pojęć. Zamiast do ogólniaka trzeba było iść do liceum zawodowego lub technikum, miałabyś przynajmniej jakiś zawód, a po ogólniaku nie masz nic.

Gość butterflyy
Cnota w sponsoringu nie jest w cenie. Tylko rzeczy, które nawet dziffka nie chce robić. ;)

Nie myslisz rozsadnie. Ale niech ci bedzie, rob co chcesz. Gosc z 23:15, jesli jeszcze tu jestes, chodz na piwo, nic tu po nas 🖐️

Gość gość
"Spójrzcie na to z tej strony, ile dziewczyn zostało z dzieckiem, na lodzie, mega skrzywdzonych przez faceta, który teoretycznie mówi, że kocha" x Jak się wierzy na ślepo w słówka, to tak to się kończy... to forum jest idealnym miejscem na to aby się przekonać jakie kobiety są głupie. Jest mnóstwo tematów w którym kobiety się skarżą na swoich partnerów, a mimo to nadal przy nich są, pomimo tego że faceci jasno im tłumaczą że facet ma ją w d***e... ale ona naiwnie wierzy że on ją kocha ;) Zrozumcie jedno drogie Panie, facet kieruję się logiką, a nie emocjami jak wy.

Gość butterflyy
Co mi po godności, honorze gdy i tak jestem nikim? Gdy będę żyła w ubóstwie? To jest dopiero dramat, gdy nie możesz wyjść do filharmonii, teatru, czy nawet głupiego kina. :( nie mówiąc już o wspomnianej kontynuacji edukacji.

Gość butterflyy
No i spoko. Jest problem? Nie ma.

Gość gość
Jeśli sama o sobie mówisz że jesteś nikim, to faktycznie nic już z ciebie nie będzie. Od czego masz rozumek? Można iść do pracy, w międzyczasie robić coś dodatkowego, zawsze można znaleźć sposób na dodatkowy zarobek. Ja pracuję na etacie u sępa, zarabiam 1700zł, ale dodatkowo składam i naprawiam komputery, bo zawsze mnie to interesowało, wyciągam z tego czasem więcej niż z etatu, w planach mam założenie własnej działalności. Moja dziewczyna pracuje w sklepie, zarabia 1500zł w domu dorabia sobie sprzedażą ciuchów przez internet i wytwarzaniem ręcznie robionej biżuterii... bogaci nie jesteśmy, ale dla nas najważniejsze jest że mamy siebie, nic innego do szczęścia nie jest nam potrzebne... kasa to tylko kasa, jutro może być g***o warta.

Gość mizantropcia
Jak nie bylo Cie stac na studia? Studia sa przeciez bezplatne. Tyle, ze musisz zakupic ksiazki jakies, bilet na dojazdy.

Gość gość
Albo naogladalas sie za duzo Pretty Womann albo jestes idiotka i to latwo rozpoznawalna.Facet to wyczul i naopowiadal Tobie bajeczek:D Taa za Twoja d**e kupo ci mieszkanie oplaci studia itp itd. Mezczyzni na stanowiskach z kasa moga miec nowa d**e codziennie i nie takie jak Ty. Lecz wyksztalcone ze swojego srodowiska. Zastanow sie!

Gość gość
aż się uśmiałam:D Tak jak ktoś wyżej napisałam, facet wyczuł że trafił na pustawą, naiwną panienkę i nawkręcał jej bajek a ona już snuje wizje o zdobytym majątku, mieszkaniach, oszczednosciach:D Myśli, że facet będzie łożył na dziwkę przez 5 lat a "może się we mnie zakocha" :D:D. Nie dziwię się, że zrobiłaś na tym facecie wrażenie łatwej, taniej ściery, do której można wyskoczyć z takimi propozycjami. A tak już na poważnie, naprawde jesteś aż tak głupia, że sądzisz, że mężczyzna oczekujący seksu za pieniądze, będzie chciał korzystać z usług jednej prostytutki dłużej niż kilka miesięcy?

Gość butterflyy
mizantropcia, tak? To sobie idź na studia darmowe. W przeciwieństwie do Ciebie, ja muszę jeszcze pracować żeby się utrzymać. A studia zaoczne nie są darmowe tylko dzienne. a czy ktoś kto nie ma studiów może się uważać za "kogoś"? Nie. U mnie wyznacznikiem bycia kimś jest wykształcenie, dzięki któremu masz dobrą pracę. Bez tego, z marną pracą nikt nie będzie kimś. Chyba że tylko w swoim mniemaniu. :D Pracuję, szukam kolejnej pracy, ale bez rezultatów. tak, kasa to tylko kasa, jutro może być g***o warta. Ale wyobraź sobie gdy nie masz tej kasy. Trzeba gdzieś mieszkać i za coś żyć. A jeszcze jak chce się żyć na pewnym poziomie? Sama nigdy sobie nie kupię m., chyba że za kilkadziesiąt lat. Rozmawiałam ze sponsorowaną dziewczyną. Powiedziała, że jest to możliwe. Bo sama jest po dobrych studiach i ma własne m w Warszawie. Tylko trzeba spotkać odpowiedniego sponsora. Bez wykształcenia, mieszkania, dobrej pracy się nie liczysz. Nie możesz nawet kogoś poznać. Zresztą sami tak mówicie. :D

Gość butterflyy
up

Gość gość
najpierw to niech da Ci jakies gwarancje, kase, ze to nie sa mrzonki na studia i tak musisz sama sie dostac i zdac egzaminy niech cie teraz zatrudni juz jako sekretarke, na razie to facet duzo mowi a ty jestes bardzo naiwna

Gość butterflyy
Nie jestem naiwna. Wiem jak jest. Tylko mam nadzieję, że to prawda co mówi, albowiem zawsze może być inaczej. ;) spoko, zobaczymy, dzięki, paa

Gość gość
jesli juz zaczniesz studia i on Ci w tym pomoze wcale nie oznacza, ze przez caly okres studiow masz z nim byc. Napisalas,, jesli sie w nim zakocham,,...Czy to oznacza, ze facet potencjalnie Ci sie podoba? Inaczej nie napisalabys i nie wzielabys pod uwage opcji zakochania. Ale jesli to mozliwe to wcale nie byloby to zle wyjscie, no chyba, ze on ma zone i rodzine- wiec wtedy daj sobie od razu spokoj. Jesli jest wolny to sprobujcie! Skoro ci zaproponowal pomoc za okreslona cene to znaczy, ze mu sie podobasz. Przeciez zawsze potem mozesz sie rozmyslic. Tobie potrzebny jest start a potem sama sobie poradzisz! Ja bym sie zgodzila a potem wystawila go do wiatru jesli bym sie nie zakochala ;)

Gość gość
Powiadasz że bez wykształcenia nic się nie osiągnie... jestem po zawodówce, mam własną firmę od 21 roku życia, sam zbudowałem dom, może nie mam lambo czy ferrari, ale żyję na poziomie powyżej średniej krajowej, a koledzy po studiach są na bezrobociu lub tyrają po knajpach i korporacjach za mniej niż 2k miesięcznie. Także jak widać wykształcenie nie jest gwarancją sukcesu, ale widocznie ty jesteś osobą mało zaradną, bez pomysłu na siebie a taka kobieta ma przesrane życie, bo nie nadaje się na partnerkę ani matkę. Większą wartość ma ekspedientka z biedronki po podstawówce niż d***** po studiach.

Gość mizantropcia
A czemu nie mozesz isc na studia dzienne?

Fajnie, ze dziewczyna szykujaca sie na prostytutke uwaza, ze czlowiek bez wyksztalcenia jest nikim :)

''jesli juz zaczniesz studia i on Ci w tym pomoze wcale nie oznacza, ze przez caly okres studiow masz z nim byc.'' No raczej znaczy, bo dziewczyna jakos musi sie utrzymac. Myslisz, ze da rade kontynuowac prawo pracujac na kasie w biedronie?

Gość butterflyy
Fakt, jest przystojny i wolny. Gdyby nie to, nie brałabym pod uwagę zakochania. ;) Taki mam plan. Aczkolwiek nic na siłę, zobaczę jak nasza relacja się rozwinie.

Gość abbbbbbbbba
Idź na prawo zaoczne i do pracy. Tak naprawdę można wszystko pogodzić o ma się samozaparcie i jest się pracowitym. Ale Ty chyba lubisz mieć wszystko podstawione pod nos- da kasę, opłaci studia, załatwi pracę. Kosztem czego, swojej godności??

Gość gość
Teraz jest tak modnie. Niby skad te gowniary maja kase na taaakie ciuchy? Watpie, aby wszystkie one mialy wysoko postawionych rodzicow. Przeciez w mediach itd. kreuje sie taki styl zycia jako fajny, wiec?