Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie są bezduszni! Dzisiaj przekonałam się o tym kolejny raz

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu szliśmy klasowo na tramwaj, bo mielismy wyjście ze szkoły na wykłady na Uniwersytecie dla licealistów. W pewnym momencie przejechał mój kuzyn. Specjalnie zwolnił i zaczął trąbić. Odmachałam mu i przesłałam buziaka. Dzisiaj dowiedziałam się, że moja mama dostała maila od wychowawczyni, która dostała informację ze prostytuuje sie za pieniądze ze starszymi, podejrzanymi mężczyznami. Gwoli wyjasnienia, mój kuzyn jest trochę przypakowany i łysy (mimo 25lat). Pochodzi z zamożnej rodziny, od kilku lat pracuje wraz z ojcem w rodzinnej firmie i jeździ drogim, nie dawno kupionym w salonie autem (marki Bmw). Moi kochani przyjaciele z klasy i opiekinka juz sobie cos uroily w zwiazku z tym. Chce mi sie plakac ze zlosci, bp nic nie wskoram.

Gość gość
Psudokoleżanki :D

Gość gość
a kierowca tramwaju klaskał

Gość gość
Pseudokoleżanki :D

Gość gość
Naprawdę jestem rozżalona. Jak ludzie moga byc tak prymitywni i plytcy. Czy takie zdarzenie tylko mi NIE przywodzi na myśl prostytuowania sie z dresami?! Moj Kuzyn owszem jest stalym bywalcem siłowni (najdroższej w mieście) i jezdzi o zgrozo tym BMW. Ale co z tego?!? Dobre auto chcial miec od zawsze, skoro ma wystarczajaca pieniedzy na spelnianie swoich zachcianek to czemu nie. Ja mu tylko zwyczajnie odmachalam i przeslalam buziaka na,powitanie. Mama mnie pociesza, ze jak to opowiemy mojemu kuzynowi to sie jeszcze bedziemy z tego smiac. Na razie jest mi zwyczajnie przykro.

Gość gość
w dodatku ten kuzyn ma dużego :/

Gość gość
PL mentalność. Czegoż innego można się spodziewać? Ja raz umówiłam się z własnym bratem na drinka w barze w którym pracowałam. Przyjechał po mnie i co?....Wieść poszła że się puszczam, "piję do upadłego" i wsiadam z OBCYM FACETEM do auta po pracy! Ahem... wieści od "koleżanki z pracy". Nosz kwć!!!!!!

Gość gość
ps. mój brat ma niestety małego :(

Gość gość
Widze, ze w takim razie rozumiesz co czuje:( Masakra, ze ludzie sa tacy pkytcy i jednoczesnie wredni. Wystarczo tylko, ze na mnie zatrabil obcy facet z dobrego auta a ja mu odmachalam i przeslalam buziaka i juz takie wnioski. Najlepsze, ze moja wychowawczyni dostala taka infornacje od jakiejs mojej "przyjaciolki" i w to uwierzyla. Co wiecej, napisala dla mojego dobra oczywiscie maila do mamy.

Gość gość
no duży zawsze lepszy niż mały więc nie tak do końca wiesz co czuję

Gość gość
ale ten mały jest gruby więc nie jest tak źle niezłe tarło.

Gość gość
K****a ale dzisiaj goowniarze maja problemy... swiat schodzi na psy, a wszystko przez ten y****y internet.

Gość gość
Mnie obgadano że prowadzam się ze starszym facetem jak poszłam na pizzę i piwo z ojcem... Myślałam że padnę ze śmiechu!

Gość gość
swoją drogą na kobiety się nie trąbi a te z kolei kuzynom buziaków też nie muszą wysyłać pokolenie kretynów

Gość gość
Autorko...daj spokuj. Człowiek nie może się się uśmiechnąć do samego siebie bo zawsze trafi na jakiegoś debila co dorobi jakąś fantastyczną ideologię. Nieraz myślę że tacy ludzie to nie ludzie ale jakieś gnioty społeczne które nie mają swojego życia i wpierdzielając się w cudze fantazja ich ponosi. Co więcej, to jakieś niewyżyte gnioty bo wszystkie ploty sprowadzają do seksu!

Gość gość
Autorko, tylko sie ciesz. Zawiść i plotkarstwo oraz chęć kopania pod toba dołków to tylko ogromny komplementarne. Najwyraźniej ci zazdroszcza i się czują zagrożone. Tak trzymać. Zawsze dawaj ludziom powód do plotek. Niech się zra. To ich problem.

Gość gość
Dziwekuje Wam. Moja mama tez tak mówi wiec nic tylko Wam zaufać:)