Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukryta prawda

Szykuje się do ostrej zemsty

Polecane posty

Gość Ukryta prawda

Wszyscy którzy mnie obrażali zobaczą w chwili obecnej na co mnie stać i do czego jestem zdolna. Przekonają się że nie jestem zwykłym imbecylem tylko kimś o wiele gorszym i bardziej niebezpiecznym. Jutro zaczynam działanie w tej kwestii. Od tej pory nie interesują mnie uczucia innych. Muszę się skupić na kilku podstawowych rzeczach: 1. Kariera w show biznesie (aktorstwo, reżyseria, piosenkarstwo) 2. Kariera Fotograficzna 3. Dziennikarska kariera (studia licencjackie) 4. Matura (matematyka, angielski, angielski ustny) 5. Mój umiarkowany stopień niepełnosprawności I moja bezwzględność. Zobaczą na co mnie stać i wyjdą z siebie, chodzi między innymi o moich byłych współpracowników. Zrobię im taki numer że ode chce im się gadania głupot na mój temat.

Gość gość
wroze ci co najwiecej kariere w tesco.

Gość gość
Przecież już miałaś maturę pisać.... Skończyłaś technikum, ale nie zdobyłaś zawodu, dobrze pamiętam? Następna z tych, co coś zaczynają i níe kończą....

Matura jest w maju :) To raz :) Dwa owszem, w tym roku piszę maturę: matematyka, angielski, angielski ustny Egzamin zawodowy: technik organizacji usług gastronomicznych - z tego już zrezygnowałam. Chodziłam do szkoły policealnej - I semestr był za darmo ale drugi już nie i muszę za trzy miesiące zapłacić, ona zgodziła się na 2 miesiące. Ale wkurza mnie to że muszę płacić za coś z czego nie korzystałam.