Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym kochać męża na tyle mocno, by nie czuc, że kocham dziecko bardziej od

Polecane posty

Gość gość

niego, tylko inaczej i boje sie, że nie dam rady mówie o tym facetom, koleś się nawet nie boi mnie, mimo, że opowiadam jak barzo nie chcę dzieci, bo boję się być taką właśnie MATKĄ... nie chodzi mi tylko o poród chodzi mi o bycie matką i stawianie dziecka ponad wszystkich i wszysytko a ja jednak uważam, że podstawą jest małżeństwo zwariuję kiedyś....to dla mnie kłopot...a jak nie znajdę faceta? k****, to jest jak miód na moje uszy, gdy słyszę, że jakaś para tak ma, jak jakas kobieta mówi, że nie bardziej, tylko inaczej. oszaleję...;-(((

Gość gość
prawie nikt nie umie mnie pocieszyć;-( zaraz zleci się jakas k****, która będzie mnie gnoić za poglądy;-( i mówić jaka jestem niedojrzała.

ja też. śmieszą mnie argumenty mamusiek, dziecko jest tylko jedno, a facetów możesz mieć tysiące- wtf? właśnie chodzi o to, by znaleźć takiego, który nie będzie jak tysiące, a każde sowje dziecko będziesz kochać, każde, bez względu na to, jakie będzie

Gość ech heloiza
wykończą Cię te abstrakcyjne problemy

Gość gość
ja kocham bardziej syna i co z tego moj maz tez go kocha bardziej i jakos mi smutno. nie jest. na litosc boska to jest czesc ciebie a maz to obcy facet

2014-04-18 23:08:32 jeżeli będę w takiej sytuacji jak ty, nigdy nie wyjdę za mąż. i dziwię się tobie, że wyszłaś i wszystkim innym osobom też

Gość gość
nie mowie o wszyskich facetach. ale ja tez mialam meza ktorego kochalam mial byc jedyny i co poszedl z inna a syn zostal i niby kogo mam kochac ?

Gość gość
mąż to obcy facet, czyli Twoje dziecko też tylko w polowie jest częścią ciebie, a w połowie obcym człowiekiem. ja myśle, że chłopaków na randki mozna mieć wielu, ale szansę na zbudowanie długotrwałej, prawdziwej relajci ma się raz nawet jeśli mąż jest na chwile- to przynajmniej z nim jest więź intymna, taka dla siebie, personalna...a dziecko? nigdy nie jest dla ciebie, lecz dla kogoś. z mężem zyje się równolegle i z nim się buduje (w senise metaforycznym, rodzinę, dom, relację itd. życie).

Gość gość
jest rżónica między zakochaniem a miłością. a ch*j wie jak wy definiujecie sobie tą milośc

Gość gość
Bedziesz miec swoje dzieco to wtedy zrozumiesz idiotko jak sie kocha dzieci..

Gość gość
I oto nikt mnie nie pocieszy. K****, po co załozyłam ten temat...;-(( umre z żalu, nigdy nie znajde faceta. nikt mnie nie pokocha, nie zrozumie, nie zaakcpetuje. Boże, po co to życie, skoro takie ciężkie i ryzykowne??? tylko jedzenie i zwiedzanie jest prawdziwą radością, odczuwaniem egsyztensji własnej, tylko to daje mi radość. I zwierzaki. Wszystko inne jest zbyt ryzykowne, trudne lub straszne.;-((9

Gość gość
Bedziesz miec swoje dzieco to wtedy zrozumiesz idiotko jak sie kocha dzieci.. xxx to co i jak mówisz tylko utwierdza mnie w przekonaniu, by raczej w to nie wchodzic. dzieki bardzo. tym mocniej czuję, że nie powinnam nigdy dac się skusić.;-/

tak, właśnie wasz problem polega na tym, że zakochacie się jak siksy, bierzecie ślub i wmawiacie sobie same, że to one&true love. nic z tych rzeczy. większość ludzi tworzy płytkie związki, więc nie powinni się w tym temacie wypowiadać. a może ja mam dziecko i wiem, jak się je kocha?

Gość gość
dzieci nie kocha się mocniej tylko inaczej.....

Gość gość
heloiza, znow to samo od lat - i tak wiadomo,ze to ty, musisz isc na jakas terapię

Gość gość
mój amant ma 47 lat...więc prawie trafiłas z tą 50tką;-( nie...tu nie chodzi o terapię, ja po prostu mam takie poglądy. potrzeba mi kogos, kto by mnie pokochał mimo wszystkiko i tyle. dziekuję osobie, która uzyła słowa 'inaczej';)) niebieski nicku- dzieki za zrozumienie, miło, że jest nas więcej

Gość gość
DAJ FOTO POCHWY