Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek2490

Dziewczyna chce odemnie pieniędzy. Co robić?

Polecane posty

Gość gość
G****** nie musi byc połaczony z przemoca ewentualną w postaci fizycznej , moze byc tylko z psychiczną w polaczeniu z fizyczną , np przywiazała sie do łózka a potem chciała na ciebie wejsc , ale ty nie chciałeś ! mówiłes nie !! kategoryczne nie ! a ona postawiła c****ałke potem na nią wlazła ! i tak sie bujała ze doszedłeś , jednak tego nie chciałeś ! ona jednak nie rozwiazała cie ! i doprowadziła do stosunku płciowego .

Gość gość
drogi autorze! za głupie decyzje życiowe trzeba ponosić konsekwencje (finansowe również!!!) a was doradzający nie rozumiem - dlaczego namawiacie go do niepłacenia na własne dziecko? wg was dziewczyna powinna iść do pomocy społecznej i brać z waszych podatków? przecież to w waszym interesie żeby on jej płacił a nie wy!

Gość gość
panowie w kwesti g/w/ałtu kij ma dwa konce , wiec smiało odbijajcie pałeczkę i oskarzajcie kobiety o g/w/a/łt ! to w prawdzie nie popularne , ale system i prawo działają tak samo jak w przypadku g****u faceta na kobiecie

Gość gość
Jesteś głupi, taka prawda, bez gumy z prawie ocbą babą, no to teraz masz. Przebadaj się też na hiv, to po pierwsze, a po 2 nie masz pewnoście, ze to Twoje dziecko, i tego się trzymaj.Teraz testy DNSA, nie są jakieś straszne, sa bezpieczne dla dziecka.Jak urodzi nie uznawaj ojcostwa, tylko powiedz,ze chcesz testó na jego ustalenie.Leć do prawnika, bo jak uznasz to dziecko, to będziesz miał przewalona, jak to twoje dziecko, to ok, płać i płacz, ale jak nie twoje, to nie daj się wrobić.

Gość gość
ma płacic alimenty ! a nie prywatnych lekarzy i cuuchy ciązowe sponsorować , nie chodzi do pracy ciaza zagrozona , na h/u/j/ jej ciuchy ciążowe ! gdzie bedzie łazić z zagrozoną ciążą , nie widziecie , ze prawnik co jej to doradził jest nieogarniety do konca ?

Gość gość
chce zobaczyc to pismo z sądu ! zrób zdjecie i wklej je tutaj

Gość gość
nie widzicie, że to prowo! już się sępy zleciały dziewczynę od złodziejek wyzywać!!!

Gość gość
ciąza to nie choroba , w niej tez nie trzeba sie specjalnie odrzywiać to widzi mi sie osoby co tak twierdzi , normalne odrzywianie wystarczy ! i zaden sad go nie zmusi by pokrywał wizyty prywatnych lekarzy ! odwołaj sie od tej decyzji sadu jezeli takowa faktycznie jest , idz z pisem do prawnika i tyle .

Gość gość
Co za za pismo?, To pewnie jakaś ściema, jeśli byłaby rozprawa na której zapada wyrok w Twojej sprawie, to byłbyś wezwany. Poczytaj co to za sąd, gdzie jaki wydział, akta sprawy, kto się pod tym podpisał, sprawdź dokładnie, jeśłi laska sobie przyfantazjowała, to ma już paragraf za faszowanie dokumentów. Ja w to pismo bym nie uwierzyła,nie am takiego paragrafu, aby jakiegoś chłopa, bez jego wiedzy wrabiać w koszty, zanim dziecko się urodzi, nie jesteście małżeństwem, nic prawnie was nie łączy. Sprawdź dokładnie co to za pismo, od tego zacznij, ta panna moze tak i 15 tatusiów pismami straszyć, to pewnie typ naciągary. Albo zmyślasz, to to aż mało prawdopodobne.

Gość gość
prowo nie prowo nie istotne , wazne , ze temat taki jest i ludzie go czytają , czerpią ewentualne pomysły to i trzeba pisać co zrobic !! na takie zaczepki

Gość gość
Oczywiście, ze zmyśla, wali prowo na kilometr, jednym słowem brednie, ale na kafe wszystko da się zaaranżować, a pelikay radzą:)

Gość gość
Art. 143. Jeżeli ojcostwo mężczyzny, który nie jest mężem matki, nie zostało ustalone, zarówno dziecko, jak i matka mogą dochodzić roszczeń majątkowych związanych z ojcostwem tylko jednocześnie z dochodzeniem ustalenia ojcostwa. Nie dotyczy to roszczeń matki, gdy dziecko urodziło się nieżywe. Obecnie z uwagi na powszechność badań DNA niewątpliwie w toku postępowania zostanie zweryfikowane czy jest Pan ojcem dziecka czy też nie. Pewne znaczenie ma też przepis art. 85 KRO: Art. 85. § 1. Domniemywa się, że ojcem dziecka jest ten, kto obcował z matką dziecka nie dawniej niż w trzechsetnym, a nie później niż w sto osiemdziesiątym pierwszym dniu przed urodzeniem się dziecka. § 2. Okoliczność, że matka w tym okresie obcowała także z innym mężczyzną, może być podstawą do obalenia domniemania tylko wtedy, gdy z okoliczności wynika, że ojcostwo innego mężczyzny jest bardziej prawdopodobne.

Gość gość
tyle w temacie , reszte napisałem wczesniej . powodzenia zrób w niej w sadzie puszczalską to podwazy wiarygodność , sam udaj swietoszka , ze owszem ! mozesz zapłacić , ale nie masz w zwiazku z tym jakie krąza o niej opowiesci ze sie puszcza , ze prwie kazdy ją miał - ze to z tobą jest w ciazy albo G/w/a/l/t/

Gość gość
panowie , nie dajmy sie sukom ! ktore sie nie zabezpieczają ,a rozkładają nogi , nie naszą rolą jest sie zabezpieczać bo to nie my zachodzimy w ciązę ! wiec chcesz sexu kobieto bierz pigółki ! albo ponos konsekwencje sama .

Gość gość
to ja pisłem , wklejałem linki - MATACZCZ :)

Gościu piertolnął prowo i dawno sobie poszedł:D a przekupy i pelikany będą teraz tutaj jazgotać aż się posrają:) żałosne w choy🖐️

Gość gość
nie naszą rolą jest sie zabezpieczać bo to nie my zachodzimy w ciązę ! xxx ale waszą rolą jest płacenie alimentów na dziecko! nie chcesz dzieci? - nie dotykaj kobiety!!! wal konia i zamknij mordę!

Gość gość
sory , ale rozkładacie nogi ! wiec znowu patrz co napisałem , i mozesz srac ile chcesz , ale ciąza zawsze bedzie waszym problemem , a płacił na dziekco owszem bedę nie widzę problemu , ale po mojemu to bedzie a nie jak sobie rzyczy kobieta . amen.

Gość gość
a płacił na dziekco owszem bedę nie widzę problemu , ale po mojemu to bedzie a nie jak sobie rzyczy kobieta . xxx nie jak ty sobie będziesz życzył, tylko JAK ZASĄDZI SĄD!!!

Gość gość
na to samo wychodzi bo do sadu podane beda dane jakie ja bede chciał by były - nie ogarniasz zamilcz

Gość gość
sad nie zasadzi np 1000 zł wiedzac, ze zarabiam 1237 netto :) kazdy kij ma dwa konce matoły.

Gość gość
na cwaniaka nie ma prawa !:) wiec pokornie bo nie dostaniesz nic ! tak tez byc moze, wszystko zalezy na jak cwanego trafisz. a jak sama cwana bo i takie są to od razu pisze , ze nie wiele to da, mozliwosci jednak faceta wieksze .

Gość gość
Niektorzy medrkuja jak kon pod gore. Takie cwaniaki. Tyle ze laska moze naslac na pracodawce kontrole skarbowki czy znalezc swiadkow ze na czarno masz wiecej i juz bekasz ty i pracodawca. Po drugie nie masz ty dochodu to komornik sciagnie z twoich rodzicow cwaniaku. Po trzecie placic moze fundusz a tobie dlug bedzie rosl.

Gość gość
bredzisz ! ja nie mówie o nie płaceniu , a o płaceniu kwoty np minimalnej czyli powiedzmy 500 zł na dziecko , jak nie wiesz co i jak sie robi to nie medrkuj, US moze sobie sprawdzac co chce , kazdy też moze napisac donos jaki chce , to jednak wszystko działa w dwie strony ! facet tez moze napisac ze kobieta jest w zwiazku i ze ma pieniadze itd. itd.

Gość gość
jak wam sie kobietom wydaje , ze jestescie tylko i wyłacznie na wygranej pozycji to jestescie głupcami , to jest mozliwe tylko wtedy kiedy facet pierdoła. jestem od dogadywania sie jednak , nie od robienia sobie pod górkę , ale jak ktoras cwaniaczy trzeba ją do szeregu postawic

Gość gość
co racja to racja dośc dyskriminowania osjcostwa , nie podoba sie daj dziecko mezowi nie ma przeciez musu je wychowywać , nie musisz , moze to zrobic facet j ktory jest ojcem , a ty jeszcze musisz mu płacic alimenty bo wychowuje dziecko , póki tej mozliwosci nie ma nie ma prawa kobieta żądać od mezczyzny czegokolwiek . chyba , ze nie chce dziecka , wtedy tak .