Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak co gdzie

Jak mierzyć temperaturę podczas miesiączki używając tamponów ?

Polecane posty

Gość jak co gdzie

no właśnie - pytanie jak wyżej - bo muszę zacząć i nie mam pojęcia jak mam to połączyć ?

Gość gość
a to 24h na dobe musisz z termometrem w ... chodzić? co za tępe strzały tu są :(

Gość gość
chyba że tamponem chcesz mierzyć, to rzeczywiście nie można połączyć :D

Gość jak co gdzie
nie wiesz o co chodzi ? jak wstaję rano i mam zaaplikowany tampon, to jak mam i termometr tam użyć ? a pisanie w takim tonie świadczy tylko o twojej dojrzałości ...

Gość gość
to się tampon wyjmuje

Gość jak co gdzie
w pościeli ? jak obfita @ ? nieee

Gość gość
Skoro k/u/t/a/s/a mieścisz to tampon i termometr też spokojnie wejdzie

Gość gość
aaa w pościeli trzeba mierzyć.... no to nie wiem :D zaiste, problem nie do rozwiązania!

Gość gość
pod pacha tez masz tampon?

Gość gość
Autorko, mozna odpuscic mierzenie temperatury w najobfitsza miesiaczke, powiedzmy 4 pierwsze dni cyklu, nie ma to znaczenia dla metodyki wyliczenia dni plodnych. A na pozostale noce plamienia polecam podpaske lub wkladke.

Gość gość
na noc niegdy nie wsadza się tamponów!!!! przeciez co najdłużej 3 godz musisz go wymieniac ze wzgledu na bakteerie! zakazenia cipki jakiegos dostaniesz ;/ na noc tylko podpaski !!

Gość gość
i nie wierze ze nastawiasz budzik co iles tam i wymieniasz... fuu okropne. do tego w nocy najwiecej "brudów" wydostaje sie w trakcie menstruacji a ty to zapychasz tamponem zamiast pozwolic temu bezpiecznie sie wydostac!

Gość gość
ja zawsze mierzę temperaturę w ustach i nie mam z tym problemu (stosuję Lady Comp) a na noc też używam tamponów, budzę się raz (sama z siebie, bez budzika) i wymieniam. NIe cierpię podpasek i jak je miałam przyjemność mieć kiedyś to podczas dnia chodziłam jak kaczka i tylko czułam jak mi się wylewa, a w nocy budziłam się we krwi. Podpaski są h*jowe.

Gość gość
do pani z 09:56 :D powiedz mi proszę skąd bierzesz takie rewelacje, że najwięcej brudów wydostaje się nocą? Podaj proszę jakieś źródło medyczne, tylko nie wikipedię :)

Gość gość
ale niektóre wypowiedzi są niekulturalne ... myślałam, że żyjemy w XXI wieku, ale widocznie cofamy się do ery kamienia łupanego ... no ale cóż ... widać, nie można się zapytać, widocznie każdy musi urodzić się geniuszem intelektualnym - no ale cóż - jeśli czegoś nie wiem -TAK- pytam się - po to mam język . widziałam jedną odpowiedź, i dziękuję za nią - chyba do końca nie zwątpię w człowieczeństwo ...

Gość gość
jaja sobie robisz czy serio to pytanie? przecież każdy to wie, że podczas okresu się nie mierzy temp bo to nie ma sensu i mierzy się w dzień po jej skończeniu aż do następnej miesiączki. jakiś pustak z ciebie dziecko

Gość gość
nie wierzę ze skoro lekarz kazał ci mierzyć temp to nie powiedział ci że w okres się nie mierzy bo wtedy i tak nie ma dni płodnych

Gość gość
"bo wtedy i tak nie ma dni płodnych" - buehehehe. To Ty myslisz ze w metodach polegających na mierzeniu temperatury mierzy się ja tylko w dni płodne? :D Cyrk!

Gość gość
do autorki :) nie przejmuj się tymi złośliwymi i obraźliwymi odpowiedziami, większość kafeterianek nie jest dobrze wychowana, nie potrafią normalnie i bez "szczekania" odpowiedzieć. Są po prostu zgryźliwe i sfrustrowane, ponieważ w życiu im się nie układa, mają męża - idiotę (kto z kim przestaje... :P ) i nie są zaspokajane w żadnym aspekcie swojego życia. A tu na forum muszą się po prostu na kimś "wyładować" . Trzymaj się i Wesołych Świąt :) 🌼

Gość gość
dziękuję i również życzę Wesołych Świąt :)

Gość gość
Od 12 lat na jednym tamponie jadę całą noc i żyję:Oludzie nie przesadzajcie.Zawsze po nocy mój tampon jest prawie czysty,bo jak człowiek leży to leci bardzo mało krwi,więc nie wiem skąd te rewelacje,że w nocy leci najwięcej i jeszcze do tego najwięcej brudu:O