Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wampiry energetyczne kto ma z nimi problem

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego kolegę który co chwilę chce do mnie przychodzić i gadać o nie wiadomo czym. Widuję go praktycznie dwa trzy razy na ulicy bo mieszkamy na tym samym osiedlu i zawsze się nagada ze mną przelotem a mimo tego przychodzi do mnie do domu i opowiada. Jutro leci za granicę i mówi mi że przyjdzie do mnie pogadać sobie ale tak na chwilkę tylko bo musi się pakować i tak dalej. Przyszedł o 19 a poszedł o 23:50. Totalny wampir energetyczny, gada o pierdołach że aż się go słuchać nie chce. Sam nie wie czego chce, ja p******ę a ja nie potrafię być takim typowym chamem i powiedzieć żeby s********ł.

Gość gość
RYTUAŁ MAGII ERYZYJSKIEJ - KLĄTWA INDYKA -- Objawiona Apostołowi doktorowi Van Van Mojo, w celu zrównoważenia złej Klątwy Szarej Twarzy. KLĄTWA INDYKA przeznaczona jest dla wszystkich eryzjan i ma ich chronić. Jedno jest pewne. Klątwa Indyka działa. Opiera się na dawno stwierdzonym fakcie, że Szara Twarz i jego zwolennicy nie potrafią funkcjonować bez aneryzyjskiego otoczenia. Wystarczy przeto choćby na chwilę wprowadzić w nie eryzyjskie wibracje, by utracili grunt pod stopami. Klątwa Indyka służy tylko i wyłącznie temu, by neutralizować negatywne wibracje aneryzyjskie. Jeśli zastosuje się ją do neutralnego bądź pozytywnego otoczenia aneryzyjskiego (np. do poety pracującego nad rytmem słów), okaże się nieszkodliwa, a w najgorszym razie - nużąca. Nie stosuje się jej również przeciwko negatywnym wibracjom eryzyjskim, choć można przy ich pomocy wprowadzić trochę pozytywnych wibracji do źle zaaranżowanego otoczenia eryzyjskiego. W takim wypadku tylko od eryzyjskiego maga zależy, czy wykrzesze trochę pozytywnych wibracji. UWAGA - każde działanie magiczne niesie ze sobą potężne skutki, wymaga zatem od maga odwagi i prawości. Źle przeprowadzony rytuał może odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego. W CELU RZUCENIA KLĄTWY INDYKA: Odchylamy się trochę do tyłu, jakbyśmy byli Johnem L. Sullivanem szykującym się do rękoczynów. Odwracamy się w stronę szarotwarza, którego chcemy ukrócić lub w kierunku negatywnej energii aneryzyjskiej, którą pragniemy zneutralizować. Następnie zaczynamy machać ramionami w jakiś pomysłowy sposób i wykonujemy takie ruchy rękami, jakbyśmy byli Pokrzykiem wyczuwającym w pobliżu jakąś seksowną olbrzymkę. Zawodzimy wtedy głośno i klarownie: GUL-GUL, GUL-GUL, GUL-GUL, GUL-GUL, GUL-GUL! - Na rezultaty naszego działania nie powinniśmy długo czekać