Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybeczka11

Test ciążowy

Polecane posty

Gość rybeczka11

Witam Was, Wiem, że temat powracający po raz 1001... czyli blada kreska na teście ciążowym. Pierwszy ten zrobiłam wczoraj ok godz. 16:00 - 32 dzień cyklu (zazwyczaj mam 28-31) - wyszła po kilkunastu minutach jedna mocna kreska, a druga blada. Drugi test wczoraj ok 21:00 - mocniejsza druga kreska, ale w dalszym ciągu dużo bledsza niż pierwsza, Trzeci test - dzisiaj ok 6:00 - w dalszym ciągu taka sama sytuacja. Od razu zrobiłam czwarty test (innej firmy) - kreska blada ledwo dostrzegalna. Przy tym wszystkim bóle typowe dla okresu - ściskanie w podbrzuszu, identyczne jakie mam podczas okresu, przeogromny ból piersi... Chciałam zrobić hcg, ale dziś z racji świąt już nie da rady, i muszę czekać do poniedziałku. Myślicie, że przy takich bólach i bladych kreskach ciąża jest możliwa?

Gość gość
blada kreska to ciąża w większości wypadków. Gratulacje :)

Gość gość
Po kilkunastu minutach pierwsza kreska?One wychodzą od razu a nie po kilkunastu minutach:O

Gość rybeczka11
No właśnie w tym problem. Że on razu nic nie ma, a po ok 5-10 minutach dopiero można ją dostrzec. Za każdym razem taka sytuacja ;/

Gość rybeczka11
Poza tym trochę martwią mnie te bóli, typowo okresowe...

Gość gość
Mówię o pierwszej a nie o drugiej.Czytaj ze zrozumieniem:Owrrrrrr

Gość gość
a czy ta blada kreska jest choć troche zabarwiona na różowo ? czy to taki zółtawy odcień ?

Gość rybeczka11
Sorki, oczywiście, chodziło mi o drugą kreskę, bez nerwów :) kreski lekko zaróżowione, na pewno nie żółte...

Gość rybeczka11
Kultura na tym forum, niektórych forumowiczów na wysokim poziomie :) Jeśli nie masz nic do powiedzenia, to lepiej nic nie mów. Ale mam nadzieję, że chociaż Ci ulżyło, jak to napisałeś/aś :) Wesołych Świąt Ci życzę :)

Gość gość
jeśli kreski obie są różowe to ciąża jest , ale jesli są lekko żółtawe , brązowe czy jakies tam jeszcze inne to nie . zabarwienie na różowo drugiej kreski świadczy o tym ze w Twoim moczu wykryto hormon hcg - hormon produkowany w trakcie ciąży przez zarodek, a potem przez łożysko

Gość gość
Pewnie ze w ciazy jestes :)

Gość gość
Dzieki za opinie :) mam nadzieje ze sie nie mylimy co do mojej ciazy... Dam znac jak sie potwierdzi :)

Gość gość
Ciąża na bank. U mnie wyglądało to mniej więcej tak samo. Gratulacje i wszystkiego najlepszego na święta :D

Gość gość
Gratulacje :) we wrzesniu mialam ten sam problem i tez tutaj pytalam, za 2 tug mam termin :) No to masz prezent na swieta! :)

Gość gość
Dziękuję Wam bardzo za dobre slowa :) bardzo mnie pocieszylyscie, ale staram sie troche ostroznie do tego podejsc, zeby sie nie zawieść. Zwlaszcza przez te okresowe bóle podbrzusza...

Gość gość
ciaza na 100% - gratuluje :D

Gość gość
No pewnie że ciąża. Ja oprócz bólu miałam w terminie miesiączki plamienia i też była ciąża :)

Gość gość
mi się wydaje,że ciąża, u mnie też kreski były blade - w rezultacie ciąża wczesny 4 tydzień :) a i cały czas myślałam,że dostanę okresu,bo bóle przedokresowe :)

Gość gość
Tez potwierdze Ci, ze to ciaza, na 1000% :) Gratulacje, piekny swiateczny prezent! :)

Gość gość
Ciąża jak nic, gratuluję:)

Gość gość
Dzieki kobietki :) moj maz juz sobie szampana otworzyl :) najlepszy 'zajaczek' na swieta jaki moglam sobie wymarzyć!

Gość gość
Gratuluję swiatecznego jajeczka-niespodzianki :) bóle okresowe ja mialam kilka tygodni na początku ciąży

Gość gość
Na stowe ciaza.Zrob test z rana kreska powinna byc juz mocniejsza :) Wesolych :)

Gość gość
jestemm w 10 tyg ciąży i nadal odczuwam bóle takie jak na @ także spokojnie nie ma co sie martwic , Twój dzidziuś właśnie "układa" sobie "pokoik" ciąża jest na pewno :)

Gość gość
Jeszcze raz dziekuje za pomoc :) jestem przeszczesliwa!

Gość gość
Bolami jak na okres sie nie przejmuj, ja mialam takie az do 10 tygodnia ciazy :P jeszcze raz gratki :)

Gość gość
Ja tez tak mialam :) teraz synek ma dwa i pol roku, druga kreska na tescie wygadala jak cien i nawet stwierdzilam ze raczej mam omamy ale na szczescie pojawila sie :) oczywiscie tez po jakims dkuzszym czasie ja zobaczylam. Zrobilam test i wyszlam z toalety bo bylam przekonana ze znowu sie nie udalo, jak sobie przypomniaam to kreski juz byly ;) bole miesiaczkowe mialam jeszcze kilka miesiecy ciazy mniej wiecej w terminie przewidywanej @.nie denerwuj sie i oszczedzaj :)

Gość rybeczka11
Dziewczyny. .. zrobilam dzis nowy test... nawet cien drugiej kreski sie nie pojawił :( okresu jak nie bylo tak nie ma, piersi bola niemiłosiernie, bole podbrzusza... a miało być tak pieknie :(

Gość niewiarygodneajednak
a test byl tej samej firmy ? bo moglas kupic inny o mniejszej czulosci , po drugie moze pilas w nocy duzo i poprostu rozcienczylas mocz , po trzecie gdybys poronila wystapilo by krwawienie a i tak hormon HCG byl by jeszcze wykrywalny w moczu , wiec dziwne jak dla mnie to