Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybeczka11

Test ciążowy

Polecane posty

Gość rybeczka11
Test tak jak mowisz byl innej firmy... wczesniej uzywalam bobo test a dzis jakia na litere 'q' ... wieczorem i w nocy pilam raczej normalnie. Z natury staram sie nie siac paniki i nienastawiac zanim sie faktycznie nie potwierdzi ale dzisiaj to juz mie cholera bierze :(

Gość niewiarygodneajednak
no to wszystko jasne ... nie martw sie , bobo test słynie z dobrych rekomendacji i wykrywa bardzo wczesne ciąże - tak jak u Ciebie . a ten drugi to szajs jakis :) bez obaw , daje rękę po łokieć uciąć że nawet jakbyś teraz zrobiła bobo test to znowu byś zobaczyła obie kreseczki :)

racja... bobo test jest bardzo czuły i to przez to wykrył Twoją ciąże , nie ma się co martwić , leć do dyzurującej apteki i kup TEN test (BOBO) a się przekonasz , że druga kreseczka jest na swoim miejscu :)

Gość rybeczka11
Dziękuję... potrzebowalam takich slow :) odezwe sie jak tylko cos sie nowego wydarzy :)

Gość rybeczka11
Problem tylko w tym ze w moich dwoch dyzurujacych aptekach jest tylko tem quik... czy jakos tak sie nazywa... musze poczekac do wtorku :/ Glupie w tym wszystkim jest tylko to ze co chwilw sprawdzam czy okresu nie dostalam... a mam tylko jakiee biale upławy... Zycie kobiety jest takie skomplikowane :)

test ciazowy quick to szajs moim zdaniem ja robilam pierwszy bobo test 39 dnia cyklu wyszly dwie tak samo mocne krechy - odrazu , gdy chcialam sie upewnic to kupilam ten wlasnie drugi - drugiej kreski prawie nie bylo widac.. musialam sie naprawde przyjzec... Nie masz co się więc przejmować :)

Gość rybeczka11
To tak z okazji swiat wsiadam w auto i jade szukac innycj aptek :) odezwe sie do Was potem i dam znac co wyszlo :) Dzieki dziewczyny!

pewnie , że jedz po co sie martwić :) czekam w takim razie na szybką wiadomosc :)

Gość gość
Nie kupilam :( wszystko zamknoete :( musze czekac do wtorku...

musisz byc cierpliwa w takim razie :) ale ppamietaj by sie nie zamartwiac bez potrzeby :)

Gość gość
ale muszą być jakieś apteki dyżurujące - sprawdź w internecie

Gość gość
spróbuj zrobić test rano na czczo zaraz po przebudzeniu. Ja mialam identyczna jasna kreseczkę a teraz jestem w 29 tc :)

Gość gość
Podejrzewam zw tentest na q to quixx?? Wiec nie dziw sie ze wyszedl negatywnie. Ja zrobilam 3 testy vitam czy jakos tak...byly blade rozowe kreski. Zrobilam z porannego moczu quixx wyszedl negatywny. Za dwa dni zrobilam inny test i pozytywny. Teraz jestem w 13tc. Wtedy bylo bardzo wczesnie... Ten quixx to badziewie straszne.

Gość rybeczka11
Dziewczyny... dostalam dzis okresu... chyba umre...

Gość gość
co jak to możliwe ???? leć do lekarza coś musi być nie tak !

Gość gość
rybeczka idz zrobic betaHCG, nie musisz byc na czczo to bedziesz miala pewnosc :) moja kolezaznka dzis w 32 tc miala okres przez 3 m-ce od zajscia i nie wiedziala , nawet nie przypuszczala ze moze byc w ciązy

Gość gość
Przykro mi. Niestety, wiele ciąż jest ronionych w okresie planowanej miesiączki, dlatego nie ma co się spieszyć z testami, a za potwierdzenie ciąży nie należy brać testu ani bety tylko zarodek z bijącym serduszkiem, a to i tak dopiero początek sukcesu...

Gość gość
oczywiście u lekarza powinnaś znaleźć się jeszcze dziś, zawsze to może być plamienie a nie poronienie.

Gość gość
miałam dokładnie takie same wyniki testów ciążowych czyli słabe drugie kreski i też już się cieszyłam,że się udało niestety okres się pojawił

Gość gość
witam robiłam wczoraj test ciążowy po 3 min pojawiła się bardzo blada 2 kreska za 15 min już była ona bardziej widoczna czy jestem w ciąży?

Gość gość
a czytałaś instrukcję obsługi?

Gość gość
tak czytałam ale ta kreska jest bardzo cieniutka

Gość gość
Nie szkodzi, gratulacje! :-)

Gość gość
poszłam do ginekologa i jest ciąża:D