Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwię się dziewczynom które używają tanich podkładów

Polecane posty

Gość gość

Kilka razy zrobiłam podejście do tych tańszych podkładów. O ile pamiętam wyprobowalam Borjouis, Maxfactor i Vichy. Wszystkie jakieś takie nienaturalne, gęste, pomarańczowe...Dlatego nie ma opcji żebym zaoszczedzila na podkladzie i musze wydac te 200 zl w Sephorze na Diora albo Givenchy. Nie pisze żeby sie pochwalic albo cos, naprawdę chcialabym wiedzieć jak to jest ze kobiety które używają tańszych podkladow nieraz wygladaja bardzo dobrze? Ja mam zadbana cerę, bez wypryskow ale bardzo blada i naczynkowa.

Gość Kali ukrasc krowa dobrze
ja sie wogole dziwie dziewczyna ktore uzywaja podkladow moja cera ich nie potrzebuje tapety to klade na sciany

Gość Malwinaaaaa
Ja kilka razy robiłam podejście do podkładów , niestety porażka .Moja cera nie toleruje zadnego podkładu :)ale za to lubie puder w kamieniu tylko na jesień uzywam :)

Gość gość
Ja też się dziwię. Widać mamy wymagającą cerę, tanie dyskomułki z plebsu tego nie potrzebują, namalują coś pomarańczowego i jest git dla nich. Ani taniego podkładu nie mogę używać ani tuszu, twarz by mi chyba odpadła ;)

Gość gość
Ja tez mam zadbana cerę, opiekuje sie mna dobry dermatolog. Niestety, mam cerę czerwieniaca sie z byle powodu wiec odrobina podkladu to dla mnie niezbędność aby sie dobrze czuc.

Gość gość
ba! ja to sie dziwie ze zyja takie debilki jak autorka , przeciez takie kretynki powinno sie utylizowac

Gość gość
I aż tak Cię to frapuje że musiałaś o tym napisac na forum? Nie karmcie trolla.

Gość gość
ja mam dobre geny :)

Gość gość
dobre geny? :D Nie masz blizn po trądziku ani niejednolitego kolorytu skóry?

Gość gość
używałam takiego g***a w LO, jak ja wyglądałam :D

Gość gość
nie mam blizn po tradziku :) jezeli trafi mi sie zarwana nocka i wychodzi to potem na skorze, to nawet tani podklad da rade ;)

Gość gość
Tylko kilka procent kobiet na świecie ma cerę normalną, reszta musi się malować.

Gość gość
Nie ma znaczenia ani cena ani firma, tylko skład produktu. Niestety tak ograniczona osoba jak Ty nie jest w stanie tego pojąć, dlatego wydajesz 2 stówy na opakowanie z logiem.