Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać, że facet ma dużego penisa ? Nie chce malucha

Polecane posty

Gość gość

nie pociagają mnie faceci z malymi, moj pierwszy chlopak mial 15cm, do tego krzywy i chudy, beznadzieja. Faceci wymagają cycatych dziewczyn, wiec my chyba morzemy wymagac c***astych prawda ?

Gość prawnik Murphyego
wierci nim dziury w scianie

Gość gość
15 cm to nie tak źle, nie jeden facet chciałby tyle. A ty masz chociaż cycki?

Gość gość
szeroki w barach + wąski w pasie + dlugie palce = duża pałka wzrost nie jest wazny, nr buta tez nie

Gość gość
Poza tym, gdy jestes z takim to łatwo wyczuc w kroku czy ma duzo :D jesli czesto mowi o seksie, bez wstydu, czesto cie dotyka,lubi nagosc, pokazywac cialo, taki zboczek to raczej na pewno małego nie ma

Gość maluszek_
a co z nami Maluszkami ? tez chcialbym od czasu do czasu pokorzystac, ale jestem skreslony juz na wstepie zawsze

Gość gość
najgorszy to jest chudy bo takiego to nawet nie czuc, tak jakby parowka w srodku byla

Gość gość
z tym gadaniem i dotykaniem to lipa, mialam kiedys takiego napalenca, non stop mnie lapal za tylek i tylko gadal o seksie a jak co do czego przyszlo to wyjal swoje 14cm do tego straszne chaszcze naokolo ze nawet nie bylo go za bardzo widac, do tego jego technika to porazka, dwie pozycje non stop i tyle, ale za to wymagal zeby mu co chwile loda robic

Gość gość
jak poznac dziewczyne , z e ma ciasną pipkę nie chce studni, moja pierwsza miała studnie jak by r********* ją stado słoni , co to ma byc , są normy i chce ta wlasnie normę , nawiazujac do tych 15 cm to jest wlasnie norma , czyzby to ty kasia ,? moja była tutaj pisała ? :)

ciężko rozpoznać, bo niestety nie ma uniwersalnych zasad. ja wiem tylko jedno jak narazie: pamiętaj, że im bardziej "przypakowany" na siłowni (jak podejrzewasz, że dopomaga sobie odżywkami lub jakimś jeszcze gorszym syfem), to możesz sobie tylko pomarzyć o czymś więcej, bo najczęściej będzie mogła tylko sobie wyobrazić seks, a nie go uprawiać z nim :P

Gość facet z normą
Drogie dzieci, jestem, byłem zawsze niegrzecznym facetem. Mój członek to w długosci 15,5 cm a w obwodzie 13 cm. Miałem za kawalera mnóstwo kobiet, a i do dziś wiernym mężem nie jestem:) cóż moje libido jest ogromne. Tylko raz... a nie jestem w stanie zliczyć kobiet z ktorymi uprawiałem sex spotkałem kobiete do ktorej mój penis wpadł, ze tak to ujmę. Dlatego to pamietam, cała reszta to tzw. norma - czyli było w miare ciasno i fajnie jak i wiele razy był za długi , bo kobiety w pewnych pozycjach nie pozwalały na pchniecia do konca. Moja zona - co tu urodziła mi dwoje dzieci nadal jest najciasniejsza dziurką jaką miałem, wiec i poród nie jest powodem zawsze do tego ze w tej kwesti kobieta sie zmienia , nie kazda musi miec plastykę pochwy . Wiele bzdur tutaj wyczytacie, nie przejmujcie sie tym, bo prawda jest inna.

Gość dCVs
smierdzace lenie nie chca cwiczyc miesni kegla to maja te dziury jak stodoły

Gość gość
Penis 15 cm normalnej kobiecie powinien wystarczyć do zaspokojenia reszta to zgranie sie

Gość gość
Chyba nie da sie poznac, bylam z bardzo wysokim facetem 193cm a penis maly, na oko max 14-16cm. Moj drugi facet byl piłkarzem, wzrost 185, penis 22 ale charakter do d**y, typ faceta dobry na kumpla i do lozka.

Gość gość
22 cm to lekka przesada juz, przeciez to boli

Gość gość
Chyba nie ma reguły, miałam ok. 30 facetów. Duże były wśród wysokich i niskich, małe też.

Kochane ,coś mi się wydaje że większość z Was to jeszcze mężczyzny na oczy nie widziała albo zepsute metrówki macie ;)

Gość gość
Przesada? Wejdz na zbiornik albo sexfotke,niektorzy faceci mają fiuty po 24-26cm, są fotki,filmiki :D mozna popatrzec i to Polacy ! Nie kazdy ma glizde 13cm, no ale fiuta 26cm bym nie chciala

Gość gość
koscisty tylek to duzy k***sek przewaznie :)

Gość gość
moj byly mial 20 cm i gruby bardzo tylko ze koles mial bardzo szybkie wytryski wiec seks byl bardzo slaby, pare pukniec i koniec

Gość gość
no widzisz po co dlugi ? lepszy *****iwy :)

Gość gość
Mój obecny ma 15 cm i seks jest super jak któraś tak nalega na rozmiar to może zoo odwiedzić.

Ma na półce penisizexl! Świetny sposób na dużego wacka:) Mój partner stosuje i zawsze jest gigantyczny i gotowy do akcji.

Gość gość
Roochacze maja najwieksze ale jak minie ci 30 to u takiego nie masz szans stara raszplo

Panom z kompleksami radzę zrzucić trochę sadełka. Osobiście ich nie mam, ale pamietam jak kiedyś dużo schudłem szykując się do maratonu i reakcją partnerki był komentarz że "bardzo f...t mi urósł" :-) oczywiście był to efekt złudzenia z powodu zmiany proporcji penisa do reszty ciała.