Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspolczesne kobiety maja dobrze nawet brzydka jak sie umaluje jest ladna

Polecane posty

Gość gość

Dobrze maja

Gość gość
Kobiety miały zaawansowane, a do tego naturalne kosmetyki i malowały się już w starożytnym Egipcie, więc nie tylko współczesne.

Gość gość
no i co z tego ze sie umaluja skoro je zaden nie chce? ja jestem brzydka i faceci mnie nie zauwazaja, mam 3 kolezanki paskudy i nigdy faceta nie mialy a wszystkie sie maluja, kosmetyki nic nie dadza skoro krzywa sie ma twarz, ja nie znalazlam ogloszenia gdzie facet szuka brzydkiej umalowanej, wiec przestancie klamac, kazdy facet bez wyjatkow chce ladna, piekna, sczupla i zadbana, a nie brzydka

Gość gość
Że co? Ty jesteś brzydka, więc ci malowanie nie pomoże. U ładnych kobiet makijaż ładnie wygląda, wyglądają bardziej zmysłowo, seksownie. Kobieta bez makijażu wygląda jakby była chora.

Gość gość
Ale prawda jest, ze kobiety pod tym wzgledem maja sie lepiej, choc znowu ciagnie to za soba spore wydatki. Facet musi zostac brzydki, starzec sie musi i niczego nie zakamufluje make upem: cieni pod oczami, szarej cery.

Gość gość
Teraz to nawet sobie przyklejaja, albo wkladaja, albo powiekszaja... mezczyzni traca kontrole :)

Gość wrecz odwrotnie
faceci maja o niebo lepiej w zyciu, bo moga nadrobic czyms innym np moga zarobic kase i sie urzadzic na przyszlosc, a kobieta wygladu nie zmieni, twarzy nie zdeformuje czy sylwetki, kosci sobie nie poprzestawia, brzydka kobieta jest zdana na samotnosc a brzydki facet moze miec nawet piekna jak bedzie pracowity i zazpracuje sobie, dla facetow liczy sie wyglad kobieta musi wygladac a facet niekoniecznie moze miec inne atuty np kase, kase da sie osiagnac przy duzej determinacji, a wygladu sie nie zmieni chocby sie przeszlo iles operasji plastycznych, w zyciu zawodowym faceci tez maja lepiej

Gość gość
a kto wam faceci zabrania dbac o siebie? nie musicie brudasy smierdziec!

Gość gość
To prawda, ze w pracy faceci maja sie lepiej. Kobiecie w pracy mniej wolno w sensie mniej sie wybacza. Blad faceta odbiera sie jako doskonaly dowcip, zart, ktory szybko da sie odpracowac najlepiej przy pomocy kobiety. __ Kobiety tez sa wzrokowcami :) Ale prawda jest, ze od faceta wymaga sie czegos innego niz ladnej twarzy. Na ogol.

Gość gość
koles, zamaskuj sobie cienie pod oczami, sa specjalne preparaty do tego, kup sobie i zastosuj, nikt ci nie zabrania

Gość gość
mi się makijaż nie podoba: wydatki, niszczy cerę, brzydki, zakrywa prawdziwe piękno, czas przed lusterkiem, nie zdrowy

Gość gość
Ok, możemy się nie myć, nie dbać i chodzić w łachmanach, ale kogo wolicie? Tę zadbaną, nie?

Gość gość
mi się makijaż nie podoba: wydatki, niszczy cerę, brzydki, zakrywa prawdziwe piękno, czas przed lusterkiem, nie zdrowy Idź do Sephory tam ci doradzą co i jak :)

"moga zarobic kase i sie urzadzic na przyszlosc," x a kobietom bozia rączek i nóżek nie dała? x "a facet niekoniecznie moze miec inne atuty np kase, kase da sie osiagnac przy duzej determinacji" x Każdy facet marzy o byciu bankomatem. Idąc tym tokiem rozumowania, bogata kobieta tez może sobie przygr***** młodego przystojniaczka za kasę

Gość gość
To chyba jakaś zazdrosna biedaczka, którą nie stać na kosmetyki założyła ten temat. Tak, podoba mi się makijaż i lubię sobie robić, facetom to się podoba. P**do żal ci, że ktoś się umaluje i nie ma równych szans? Takie jest życie.

Gość ten temat założył facet
bo nie wie o czym mówi :D No dobra umaluje się i co? 1. tapetę widać 2. z gówna bata nie ukręcisz 3. jak się nie ma ładnych rysów twarzy no nawet tona tapety nie pomoże 4. już nie mówiąc o problemach skórnych - przebarwieniach czy pryszczach - myślisz że odrobina podkładu sprawi że staną się niewidoczne? :D NIE , staną się upaćkane podkłądem :) POZA TYM 1. makijaż w końcu trzeba zmyć i "czar" pryska...przed snem, na basenie, na plaży, i można tak wymieniać bez końca . podsumowując gdyby to było tak proste jak w temacie to świat byłby bajeczny ;d

Gość gość
to jest bzdura. makijaż dużo daje, ale nie brzydulom tylko takim zwykłym przeciętnym dziewczynom bez wyrazistej urody, ale o normalnych rysach twarzy.

Gość gość
na basenie nie byłam od 15 lat i się nie wybieram, na plażę zwykle chodzi się raz w roku przez tydzień albo i wcale zresztą mozna normalnie się pomalować- teraz chyba nikt już nie smaży sobie twarzy, zresztą jakaś kreska i tusz nawet w tym nie przeszkadza, więc nie wiem co tu chcesz wymieniać bez końca, bo większość ludzi nigdy nie ma okazji zobaczyć mnie bez absolutnie żadnego makijażu, bo niby jak..