Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykorzystywana

jestem wykorzystywana, pomocy!

Polecane posty

Gość Wykorzystywana

od zawsze byłam samotna, nigdy nie miałam prawdziwej przyjaciółki, której mogłabym się ze wszystkiego zwierzyć, a o chłopaku nawet nie wspomnę. wszystko zmieniło się w dniu, w którym poznałam m***, zakochałam się w nim do szaleństwa, ale on powiedział, że zgodzi się być ze mną pod warunkiem, że się z nim prześpię. teraz wiem jak głupie było to posunięcie, lecz wtedy byłam tak zdesperowana, że to zrobiłam. nie wiedziałam tylko, że on zainstalował w sypialni kamerę. teraz przychodzi do mnie kilka razy w tygodniu i każe mi się zaspokajać (traktując mnie przy tym jak dziwkę), bo jak nie, to wrzuci ten filmik do sieci. błagam, pomóżcie mi, co mam zrobić?

Gość gość
Iść na policję, oni chętnie do niego wpadną i przeszukają mu mieszkanie, ale musisz mieć dowód... nagraj rozmowę z nim na telefon i z tym idź na policję. A następnym razem dobieraj sobie facetów rozsądniej, ja też mam kilka filmików ze swoją byłą, ale one są tylko dla mnie i nikt inny nigdy ich nie zobaczy... oczywiście filmiki nagrywane były za jej zgodą.

Gość gość
zrób to samo będzie jeden do jednego

Gość gość
gosciu masz super myślenie... co to da że teraz ona nagra sex skoro skoro on pierwszy raz nagrał to też jest na tym video i jeśli ma zamiar wrzucić to do sieci to automatycznie ma w d***e swoją osobę a świat niestety jest tak skonstruowany i ludzie też że jeśli facet uprawia sex z dziewczyna i wrzuci go do neta to stanie się kimś a ona d***** więc co to jej da że go nagra?. jedyne wyjście to iść na policję

Gość gość
Masz 14 lat? Meza? Apodyktycznych rodzicow? Jesli nie, ja bym go olala. Wow, ma film na ktorym uprawiasz seks? A co to jest, nielegalne? Jesli on ten film upubliczni, i znajomi sie dowiedza, normalnie im powiedz, ze bylas w nim zakochana, a on wykorzystal sytuacje i nagral film wbrew twojej woli. Nie zyjemy w pietnastym wieku.

Gość gość
to jakaś prowokacja

Gość gość
Jak udostępni film w sieci to sporo na tym zarobisz, wystarczy iść do sądu i masz odszkodowanko, facet będzie tyrał do końca życia aby cię spłacić :)

Gość Nicolas 2
prowo

Gość gość
jak jesteś głupia to cierp