Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się

Mogę byc w ciąży ?

Polecane posty

Gość boje się

Ja już nw co się ze mną dzieję. Ciągle płacze i strasznie sie boje, a więc nie pamiętam sylwestra i uzburałam sobie że mogę być w ciąży. Od tego czasu regularnie mięsiączkuje ale czytałam, że można być w ciąży < okres ma skrzepy krwi, nie jest to żadna brązowa wydzielina tylko czysta krew, zawsze przed okresem mam pryszcze tak jest i tym razem>, ale ciągle bulbocze mi w brzuchu stało się to po chorbie, brałam silny antybiotyk Nie wiem moze to ruchy dziecka, albo ja już schizuje, cały czas słysze takie brrr w różnych częściach brzucha :( Ja już wariuje nie śpie po nocach. Dodam, że schudłam od tamtego czasu, każdy mi to mówi, ale boję sie że zaraz zobacze brzuch ciążowy, dostaje świra nie pociągnę tak dłużej :(

Gość gość
Znowu zakładasz ten temat psychicznie chora kobieta. Przestań się tak nakręcać, bo będziesz miała ciąże urojoną i Ci brzuszek urośnie :)

Gość boje się
ale ja już mogę być w urojonej ciąży, nie dopuszczam myśli , że nie mogę być. Chce znowu cieszyć się życiem, a nie zamęczać się czy doszło do zapłodnienia czy jestem w ciaży czy sobie to wymyślalm już nie daje rady

jest 4 miesiące po sylwestrze -.- wiec to nie możliwe ze jestes w ciązy i masz okres a brzuch ci nie rosnie ! opanuj sie bo oszalejesz ;)

Gość gość
jeszcze możesz poronić więc się nie martw zawczasu :classic_cool:

Gość boje się
chyba już oszalałam :(

Gość gość
to czemu nie zrobisz testu ciążowego albo badania usg u lekarza? byłoby wyjasnione

Gość boje się
18

Gość boje się
nie zrobie bo sie boje, rodzice by mnie zabili wyrzucili z domu, co ja mówie ja bym się 1 zabiła. Wszystko sie ukałada a co by było z dzieckiem, nie chce nie chce im bardziej czytam tym bardziej wydaje mi sie ze jestem w ciazy. Gdy czytam objawy na 2 dzień mam to samo. Czytalam ze nawet w 4 miesiacu mozna miec okres czytałam że ludzie nie wiedzieli że są w ciązdy do 7 miesiąca :( Dobra panikuje już :(

Gość boje się
up up

Gość boje się
Linda 23 dziękuję Ci za słowa otuchy, mam nadzieję że nic mi nię będzie i że sobie to wymyśliłam Jesteś tutaj jedyna która mnie nie wyśmiała dziękuję jeszcze raz :)

Gość boje się
spróbuję :) Jesteś naprawdę przemiła, uspokoiłam się trochę, a i te przelewanie w brzuchu to może być zespółjelita drażliwego pare osób z rodziny to ma :)

Gość boje się
nie warto :) już mi lepiej