Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina123456789

W czym kochanka jest lepsza od zony?

Polecane posty

Gość Ewelina123456789

Jak wyzej. Wiadomo, jezeli jest mlodsza to podoba sie facetom. A gdy jest w wieku zony? Dlaczego faceci leca ja muchy na lep na mlode dziewczyny? Przeciez zonie slubowal x lat temu milosc, wiernosc itd

Gość gość
Poswiecilas juz baranka ? Jak nie ,to zrob baranka o sciane :) Wesolych Swiat:)

Gość nie znam dokładnej odpowiedzi
Moja kochanka jest 2 lata starsza od żony (żona 38, kochanka 40, ja 45), zgrabniejsza od niej i zawsze chętna na seks

Gość szarik na 102
Różnica jest zasadnicza.W sypialni nie patrzy na firanki. Czy są do prania...

Gość adixelo
Bo kochanka jest zawsze gotowa i zwarta to jest odpowiedz. Nie interesują ja problemy rodzinne, problemy w pracy. Ona nadaje sie tylko do jednego. Nie zobaczysz kochanki bez makijazu, zadbanej fryzury, pieknego ubrania. Bo ma na to czas, ma czas na odpicowanie sie. A biedna zona? Ona musi zajac sie dziecmi, ugotowac, posprzatac i wyprac. By wszystko bylo zrobione na medal, choc i tak jest to za nic... Dlaczego? Dlatego, ze zbyt sie stara dla meza, czeka z obiadem, a on dzwoni, ze w pracy sie przedłużyło( tymczasem jest z kochanka w hotelu) zona oczywiście wierzy, bo maz jest pracoholikem i ja kocha. Zona powinma zadbac o siebie, nie powinna pokazac, ze jest do niczego. I co najważniejsze utrzymać przy sobie "chłopa", a nie zeby latal na młode gąski

Gość Ewelina123456789
No niby tak, ale czesto sie slyszy, ze kochanka to prostytutka tylko bardziej luksusowa? Zgadzacie sie z tym?

Gość gość
Potwierdzam. Ja np mało co robie w domu. Mąż wszystko potrafi,gotuj***ardzo dobrze, pierze, sprząta. Za to sex ma nieziemski;-) i chyba mu to pasuje. Wypłate prawie całą mi zostawia

Gość tata szarika
Luksusowa żona to najdroższa prostytutka.

Gość gość
Z jedną kobietą mogę kochać się raz, góra dwa, potem mi się nie chce, nudzi się, ale podstawić mi inną, a znów będę miał ochotę. Kochanka więc, w niczym nie jest lepsza od żony, to po prostu odmiana. Życie razem pod jednym dachem jest nudne i męczące, kochanka to odskocznia. Najlepiej się czułem jak miałem kilka dziewczyn. Nie było problemu z obrobieniem tego poletka, ale jak byłem z jedną i nie daj Boże mieszkałem z nią, to po 3 dniach mi się nudziło.

Gość gość
Po prostu! nie jest zona. chodzi nie o to w czym lepsza, ale ze po prostu INNA. nawet moze byc gorsza.

Gość gość
Dokladnie rescator, kobieta to nie sliżaca

Gość szarik na 102
Śliniąca?

Gość gość
Kobiety gdy stają się partnerkami nie koniecznie żona przestają się starac

Gość gość
Służąca

Gość gość
Bliskosc rozmowa zmysły inny swiat

Gość gość
boze a ta żałosna menda rescatorek-traktorek znowu swoje pierdy puszcza:o :D

Gość gość
I wiem ile potrzeba na to czasu. Sprzatanie 40m2 mieszkania zajmuje mi 1 godzine w tygodniu. Wrzucenie i wyjecia z pralki ubran to chwila." ____ to zamieszkaj na 40m z zona i dwojka dzieci wtedy zobaczysz ile czasu zajmuje sprzatanie+gotowanie+pranie+zakupy+odrabianie lekcji z dziećmi+inne przyziemne sprawy:D _______ a wtedy zabieraj glos madralo:D

Gość szarik na 102
Na nic nie macie czasu jak nie macie psa,taka prawda!hehe

Gość gość
dajcie spokoj godzina dwie

Gość gość
taaa...tylko , ze te 2 godziny ma spedzic zona na sprzątaniu, potem ma ugotować obiadek, wyprać , poprasować, a następnie być zwarta i gotowa na nieziemski seks z mężusiem, który co robi w tzw "międzyczasie"? ODPOCZYWA :-D

Gość gość
czapki z glow, pelen podziw dla rescatora, za rentgenowski wzrok on nawet wie, kto sie z niego nasmiewa, kto jakiego ma k***s ,gdzie go wsadza, gdzie przebywa :D zalosny jestes gosciu, nie jeden juz ci to powiedzial :D

Gość gość
nie wspolczuje tego, ze wziales sobie za zone, ktora sprzata, pierze gotuje przez 26/24 i teraz musisz bidoku posuwac co sie da i na drzewo nie s*******a:D x albo taki jestes w lozku 'mocny' az zonka woli sprzatanie 26h na dobe od seksu z toba:D

Gość gość
i jeszcze w miedzy czasie ma zebranie w szkole, przedszkolu a panisko sziedzi z zegarkiem w reku, wylicza kobiecie czas i czeka:D

Gość gość
przestan sie osmieszac, zrobiles to w tamtym tygodniu za malo tluste doopsko skopali tobie? :D

Gość gość
Ja sie zgadzam z nim, a jestem żoną. Mój mąż prwie wszystko robi w domu, ja sie w sumie zajmuje synem, troche sprzatam a wiecorem w nocy inrano mam ochote na dobry sex:-)

Gość szaman mehehehe
Kłócicie się o żonę czy o kochankę? Czy o małe ...mało...

Gość gość
tu sie nikt nie kloci traktorek jest niereformowalny i widzi jedynie czubek wlasnego hooya:D to taki chlopek mantra:D

Gość gosc0007
Tytul topicu jest generalnie glupi. W czym jest lepszy kochanek od meza? Kochanek jest czuly, pelen namietnosci, przynosi kwiaty, adoruje, mowi komplementy. jest zwarty i gotowy i zapewnia seks kiedy i jak się chce. Zapracowany mąz jest nudny jak flak z olejem, wraca z pracy i mędzi, przynudza o jakiś obiad, jakies zarcie. Musze go ogladac w podkoszulku i skarpetkach, a kochanka zawsze widze przystojnego i zadbanego :-D

Gość gość
rescatorek to do czego potrzebna tobie doopodajka na boku?:D