Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość multiface

niezaradność, pech, felerne cechy, ogólny przegląd

Polecane posty

Gość multiface

Witam wszystkich. Szukałem odpowiedniego forum żeby napisać coś, co w prawdziwym życiu nie powiem. To forum jest chyba odpowiednie. Generalnie siedzę teraz z ręką w nocniku, potarganą fryzurą, w zaniedbanych ubraniach, których nie kupiłem. W pokoju burdel. Nie potrafię sensownie myśleć na trzeźwo a jak jestem nietrzeźwy przez większość czasu to jestem w swoim świecie marzeń, zupełnie wyrwany z rzeczywistości. Jestem uzależniony od ogólnego odurzenia, nieważne jaką substancją. Mieszkałem w kilku miastach w Polsce i za granicą, pracowałem w kilku różnych zawodach. Po pewnym czasie życia na poziomie bliskiemu zeru, powróciłem do domu gdzie jestem uzależniony od rodziców. Każda dziewczyna z którą kiedyś miałem w jakiś sposób do czynienia jest normalna i promienieje. Obecnie oczywiście z żadną się nie spotykam. Jeżdżę skrajnie zniszczonym samochodem poniżej 1000zł, którego nie mam za co zatankować. W życiu miałem kilka wartościowych znajomości, które szlag trafił, obecnie są to znajomości warte niewiele albo nawet ujemnie. Wychodzę z domu tylko po to żeby zabić trzeźwość i pogadać o rzeczach, które nie mają sensu, z osobami które nie mają pojęcia. W szkole jak i pracy przez pewien czas byłem ponadprzeciętny. Potem szybko nadchodząca nuda, brak systematyczności i powtarzalności oraz skłonność do bycia naprutym do spodu doprowadzała do upadku tego za co się zabierałem. Poza mglistymi pomysłami bez konkretnej daty realizacji żyję z dnia na dzień nie wiedząc co ze sobą dalej robić. Brak motywacji, marzenia i krzywe zwierciadło. Oto ogólny przegląd z mojego życia. Pozdrawiam i nie oczekuję odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować