Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto mi pomoze w tym temacie?

Polecane posty

Gość gość

zaczne od poczatku.moje 2 ostatnie cykle trwaly 28 dni.w tym cyklu zaczelam przyjmowac antybiotyk i sluz w tym cyklu mam inny niz zazwyczaj.17/18 dnia cyklu kochalam sie z mezem do konca.2 dni od stosunku(a 9 do okresu)pojawilo sie duzo sluzu.czy to mozliwe ,zebym byla w ciazy?

Gość gość
To raczej owulacja. Poza tym jak masz faze lutealna 11 dni to troche krotka, skonsultuj to z ginem. 2 dni po owu chcesz zobjawy? :D

Gość gość
'w tym dniu cyklu'????

Gość gość
nic nie mowie,ale ja od kilku lat mam 30 dniowe cykle reglarne i owulacje mialam przed okresem,cos sie przestawilo i zaszlam w ciaze teraz jestem w 8 miesiacu :)

Gość gość
no to pozno ta owulacja,jezeli teraz mam 20 dzien cyklu.wydawalo mi sie,ze owulacja mialam tydzien temu ,bo sluz byl taki plodny...potem susza,a teraz znowu mokro......nie planowalam ciazy....

Gość gość
u mnie sluz byl normalny nic nie wskazywalo na plodne.Okres zaczal sie spozniac 2 tyg,poszlam do ginekologa,stiwerdzil 5 tydzien ciazy a powinien juz byc 7,z usg i krwi wyszlo 5,a z okresu ktory mialam kilka lat regularny wychodzila ciaza 7 tygodniowa.Gin powiedzial mi ze nie jesetem pierwsza co jej tak sie przesunelo.P.S.Tez nie planowalam :)

Gość gość
nie pozostaje nic innego jak czekac.wydaje mi sie,ze przez te antybiotyki cos mi sie moglo poprzestawiac....