Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przesunięta owulacja i test ciązowy???

Polecane posty

Gość gość

Witam, zawsze mam owulację 12-15 dc przy cyklach 28-30 dniowych. I myslałam, że tym razem również tak będzie. Ale dopiero w 25 dc zobaczyłam śluz płodny a 2 wczesniej współzyłam i potem w tym 25 dniu własnie. I teraz mam 35 dc. i nie mam okresu. brzuch mnie boli od tygodnia , piersi tez, w zasadzie mam takie objawy jak w pierwszej ciąży. jednak testy 3 wyszły negatywne. dzis robiłam i wczoraj rano. poczekac jeszcze z testem??? denerwuję się, bo raczej wolałabym z tą ciązą poczekac.

Gość gość
wszystko wskazuje na ciaze,odczeaj jeszcze z testem pare dni.

Gość gość
ale ile mam czekac? i w ogole czy to mozliwe,ze minęło nie całe 2 tyg od stosunku a juz takie objawy? w drugiej ciąży czuje się szybciej wszystko?

Gość gość
doradzcie bo oszaleję

Gość gość
u mnie to samo,tez zalozylam temat...wydawalo mi sie,ze juz po plodnychi owulacji,a tu chyba dopiero co jest..cos musialo sie przesunac. okres dopiero mam dostac za 9dni i juz zaczynam sie niepokoic:/

Gość gość
Jak mialas sluz plodny w 25 dc to za wczesnie na test o jakies 5 dni.

Gość gość
czyli w nastepny weekend powinnam go zrobic? ale te bóle brzucha męczą i męczą....

Gość gość
nie panikuj,moze na okres Cie brzuch boli albo z nerwow...

Gość gość
staram sie nie panikowac ale mnie na okres ból bolał 1 dzien przed lub w dniu okresu dopiero. i piersi na okres mnie nie bolały nigdy. a teraz nie dosc,ze około 5 dni sie spózniam to jeszcze ten ból cycków, brzucha i latanie siku,

Gość gość
ból brzucha jak na @ to jest rozciaganie sie macicy, czesto zaczyna sie wlasnie po zagniezdzeniu sie zapolodnionego zarodka. Jesli chcesz miec pewnosc to jeszcze dzis pojedz do szpiatala na beta hcg, wynik po kilku godzinach, koszt zalezny od placowki 25-40 zl (u mnie np kosztuje 50..)

Gość gość
Poza tym mozesz powtorzyc jutro test, byc moze, jesli jestes w ciazy, Twoj organizm nie wytwarza jeszcze odpowiedniej ilosci hcg wykrywanej przez testy. Nie martw się, jesli zechcesz urodzic, to juz niebawem bedziesz sie cieszyla, ze zaszlas :) Mówię Ci bedzie dobrze, ja bylam w panice jak sie dowiedzialam o ciazy, teraz moj syn ma 7 lat, a ja nie wyobrazam sobie zycia bez niego.

Gość gość
no ja juz mam jedno cudo, nie spodziewałam sie teraz drugiego,

Gość gość
wiec chyba musze poczekac te parę dni z testem,

Gość gość
Skoro owu była dopiero w 25 dc to test dopiero po 10 dniach czyli 35 dc

Gość gość
Malo prawdopodobne ze to ciaza. Poza tym dni plodne nie okresla sie na podstawie sluzu tylko najlepiej pokazuje to monitoring i nie zadne testy owulacyjne...No masakra jakas z twoja wiedza:D

Gość gość
w takim razie to co jak nie ciaza? poprzednio zaszlam w ciaze wlasnie obserwujac sluz, mysle ze powinnas ty swoja wiedze zweryfikowac. a u mnie bez zmian brzuch boli okresu nie ma 36 dzien

Gość gość
Owulacja jak najbardziej może się przesunąc. Swoje interpetacje możesz zawsze potwierdzić np mikroskopem owulacyjnym

Gość gość
No i co powtorzylas ten test w koncu?