Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerwa w związku

Czy facet wróci do dziewczyny, która po rozstaniu sypiała z innymi facetami?

Polecane posty

Gość Przerwa w związku

Czy będzie się jej brzydził?

Gość gość
Jasne, że nie.

Gość gość
Że nie wróci, obrzydliwe.

a swoją drogą dlaczego facet ma być tym frajerem który ma z tobą być, skoro może zrobić to co inni - tylko cie przelecieć

Gość gość
Jak kocha to zawsze zawalczy. Niezaleznie czy jeszcze sie zejda.

Gość kazdy facet bedzie sie takiej
brzydzil

Gość gość
do byłych się nie wraca

Gość gość
Przeciez nie byli razem, wiec mogla robic co jej sie zywnie podobalo, on zreszta tez.

Gość gość
Jesli bedzie sie jej brzydzil to lepiej zeby nie wracal. Jak sie rozstali ona jerst osoba wolna i nic mu do tego z kim sypia. Jesli ma ochote wrocic, moze zawalaczyc. A jak ma fochy, to znaczy ze jest hipokryta z zascianka i lepiej tej dziewczynie bez takiego kolka. Powinna sobie znalezc kogos z szerszymi horyzontami.

Gość faceci z szerszymi horyzontami
szukaja partnerek na poziomie, a nie puszczalskich wywlok ktorym w glowie tylko seks

Gość gość
Wolałbym być wiecznym prawiczkiem niż walczyć o taka "kobietę"

Gość obciachem jest
miec taka partnerke

Gość Facet Z Jajami2x
Ja też bym nie walczył o taką wywłokę !!!

Gość gość
Proste, niech sobie poszuka takiego samego jak ona. Niech dostanie to samo.

Gość szarik na 102
Jednemu służy Rancho,innemu ogródek działkowy... Bez działa,z działką...

Gość gość
gość Proste, niech sobie poszuka takiego samego jak ona. Niech dostanie to samo. x przecież nawet ruch/acz nie weźmie na stałą taką szmate

Gość gość
właśnie

Gość gość
ja o żonę "walczyłem" do momentu gdy dowiedziałem się że się puściła . WIĘC NIE

Gość gość
Zalezy tez ilu miala tych 'innych'. Ja np rozstalam sie z facetem, ale to bylo 70% jego winy - pil i byl agresywny, poza tym to on mnie zostawil twierdzac ze go ograniczam :) Nie pierwszy raz zreszta sie juz wyprowadzal i zawsze to ja wyciagalam reke na zgode bo tak go kochaam. Ty razem znaazlam sobie innego i juz go spowrotem po prostu nie chcialam. Z tym innym mi jednak nie wyszlo i teraz jestem nadal wolna, mimo ze byly chcialby do mnie wrocic, ja nie moge. Mam chyba wrazenie ze cos byloby nie tak i byly ku temu powody ze sie rozstalismy. No a poza tym chyba podswiadomie czuje sie szmata, coc na prosty roum to mialam prawo do ukladania sobie zycia na nowo 🖐️

Gość pewnie ze mialas prawo
za to jak kobieta po rozstaniu uprawia seks bez zwiazku czyt. puszcza sie, to powinna czuc sie ladacznica

Gość gość
Faceci maja to do siebie, ze zwykle kiedy widza, albo dowiedza sie ze jakikolwiek facet jest w poblizu ich ex od razu sadza, ze sypiaja ze soba. A zazwyczaj tak nie jest. Po rozstaniu jesli byla milosc kazdy dlugo do siebie dochodzi, niezaleznie jak dobra robi mine i stwarza pozory.

Gość gość
Ja np rozstalam sie z facetem, ale to bylo 70% jego winy - pil i byl agresywny, U Wg kobiet z kafe twój facet jest lepszy od jakiegoś biegającego, dbającego o siebie, szczupłego fajnego faceta tylko dlatego, ze twój był w związku a ten drugi jest prawiczkiem.

Ja po 5 latach miałam prawie roczna przerwę w związku (teraz wiem, ze przerwę, wtedy był to wg mnie koniec związku) i byłam z kimś innym. Dziś ponownie jestem z pierwszym chłopakiem. I mijają nam kolejne 3 lata.

Gość gość
całe osiedle się spuszczało do jej p***y a on ma wracać - nigdy w życiu

Gość gość
kubek, ty zrobiłas to z jednym, a autorka pisze o wielu

Gość gość
Hipokryci z was i tyle, "nawet *****cz nie wziaby takiej kobiety na stale". A Ty co? Jakies podwojne zasady moralne tworzysz, inne dla facetow a inne dla kobiet? Facet moze zamoczyc w kazdej po kolei a kobieta nie moze nic, bo inaczej jest "puszczalska"? A skad wiesz, ze on z nikim nie spal po rozstaniu? Ale w Twoim chorym mozgu to tez jest okey i on jest ogierem a ona d****** Puknji sie w glowe. A Tobie autorko/autorze powiem tak: Moim zdaniem jesli jest normalnym, zdrowym psychoncznie facetem (a nie jak Ci na Kafe beznadziejnymi imitacjami facetow) to nic sie nie zmieni w jego postrzeganiu danej osoby. Jesli czlowiek kocha, takie bzdury nie maja znaczenia (tak, bzdury bo to zdrada nie byla). A tych "facecikow" z Kafe nie sluchaj, wedle ich rozumowania powinnas zamknac sie w domu i rozpaczac do konca zycia.

Gość gość
Gość 11:36 Masz rację. Mnie były rzucił 2 mies przed ślubiem mojej siostry. Nie chcialam isc sama, wiec poszlam z kolega koleżanki, a ze połowa gości byla z jego rodziny (on nie poszedl), bo sa ze szwagrem spokrewnieni to mu donieśli, ze mam juz innego i ze mnie zrobili tę zla. Pozniej jego kuzynka powiedziala mi, ze byl wściekły o to, ze tak szybko sobie kogos znalazlam. No, ale to tylko świadczy zle o nim, bo co go to obchodzi, nawet gdybym kogos chciala, to przeciez to nie jego sprawa, bo on nie chcial mnie.

Gość gość
a po co ruch/aczowi szmata? x ty też możesz skreślac ruch/aczy, proste, ale zrozum że faceci tylko ruch/ają takie szmaty