Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justBiThere

czy bylybyscie z kimś ktootwarcie wam powiedział, że nadal kochaeks

Polecane posty

Gość justBiThere

.Facetów trudno rozgryźć! sama mam teraz problem poznałam pewnego faceta 26l na kursie językowym od początku,zaiskrzalo.. wpatrywalismy się w siebie zaczęliśmy spotykać.. ją się zaangażowałam on chyba też po czym kiedy go,zapytałam czy,kocha swoją eks powiedział że tak serce mi pękło! nadal się spotykamy sypiamy,ze sobą jest najlepszym kochankiem w łóżku potrafi ponad godzinę! Ale chyba zaczynam się wycofywać nie chcę być ta drugą..

Gość justBiThere
on jest,wspaniałym człowiekiem, nigdy tak cieplej osoby jeszcze nie spotkałam,bezkonfliktowy,oaza spokoju,inteligentny ale czuję ,że coś ukrywa.. Nie wiem czy nie spotyka się tylko ze mną dla łóżka..on dwóch randek noc nie było zaczynam się wycofywać..on to czuje czy bylybyscie z kimś kto otwarcie wam powiedział, że nadal kocha eks Ale nie chcę jej znać i zapewniał mnie, że w jego życiu ona już się nie pojawi dodam, że to ona go dla innego zostawiła czy żyć w cieniu?!! nie potrafię.!a może dac mu,szansę może zakocha się we mnie! jest,naprawdę wartościowym człowiekiem! nie powiedział mi sam o tym, że ją kocha!zapytałam go o to sama powiedziałam ,że widzę w jego oczach,ze kocha inną! zaczął błagać przepraszac ,że mnie zranił. Znamy się miesiąc..

Gość justBiThere
up

Gość gość
haha ale ty durna jesteś :D jesteś tylko tymczasowym darmowym worem na spermę :D :D

Gość na razie młody ale
Skwituję to tak.... Jesteś kretynką

Jest taki dobry dla ciebie, bo mu na tobie nie zależy. Gdybyście byli naprawdę parą, to zaraz zaczęłyby przeszkadzać różne twoje cechy. Nie rozumiesz tego?

Gość justBiThere
Michalll powiedz coś więcej

Gość justBiThere
nie jestem żadnym darmowym worem !!jestem świadoma swojej sexualnosc***alancie!!i to, że jestem kobietą nie oznacza tego, że nie potrzebuje sexu!!korzystamy z tego oboje!

Coś więcej? Przecież to prosty mechanizm. Kiedy ludzie spotykają się ze sobą dla sexu, to są skłonni tolerować wiele wad partnera, których w poważnym związku by nie zaakceptowali. Co tu więcej wyjaśniać? Jest dla ciebie dobry, bo mu w łóżku dobrze. Jakbyście byli ze sobą na poważnie, zaraz dobry by nie był. Zaraz by się wszystko skończyło. Zaczęłyby mu różne rzeczy przeszkadzać.

Gość gość
uciekaj z tej relacji_ miałam taką i nie polecam>zostaniesz z niczym!