Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comysliciecomyslicie

kto ogląda Grę o Tron?

Polecane posty

Gość gość
matko, zapomniałam o babce Oleńce!!! uwielbiam ją

Gość oglądam lubię bardzo
ja też zmierzam do komnaty sypialnej ;) Może temat nie padnie i jeszcze porozmawiamy (zapisałam sobie link, bo inaczej ciężko odnaleźć potem). Dobranoc :)

też uwielbiam babkę Tyrellównę! założe się, że to ona stoi za śmiercią tego małego s*******a Joffiego :D

wróć tu proszę, mury mojego zamku zawsze stoją otworem na gości :) dobranoc

Gość gość
Taniec ze Smokami jest podzielony na dwie części również w wydaniu oryginalnym, więc to nie polska chytrość, a raczej względy praktyczne (książka miałaby ponad 800 stron, więc raczej trudno było by ją czytać) Ja czytam po angielsku, bo wg mnie polski język jest zbyt ubogi i nie mogę znieść tego przekładu; jeżeli ktoś jako tako kuma to polecam - książka staje się jeszcze barwniejsza, bogatsza. Wracając do serialu - skończyłem oglądać na 4 odcinku 3. sezonu. Nudził mnie i wkurzał tak okropnie, że nie dałem już rady. Czytam właśnie 1 tom Tańca ze Smokami więc wiem mniej więcej co dalej. Acha; fatalnie dobrali też Jojena PS. Czy w serialu zabił już Littlefinger Lyse Aryn?

Gość prawictwo pospolite128
słaby film niestety ..

za dużo obrazu za mało przekazu .. Jak chce sobie pooglądac gole baby to właczam coś innego .. Gra o tron wlasnie obrazem stoi .. Znacznie lepszy jest Piękny umysł ..

Gra o tron to przyciąganie widza do ekranu gołymi babami co jest słabe .. Piękny umysł , Truman Show to lepsze pozycje

Gość gość
uwielbiam Daenerys oraz Tyriona :) i ewentualnie tego orientalnego księcia, który doszedł w ostatnim odcinku, jestem ciekawa co robi Lannisterom :)

Truman show oglądałam dużo razy, a powtarzam, że takie już seriale są. Mnie jakoś gołe baby nie przyciągają, tylko wyraziste postaci. A ten książę, nie pamiętam jak mu było :D myśle, że zacznie się mścić

Gość gość
Do gościa co czyta książkę i jest bardziej zaawansowany w fabule, proszę o nie pisanie SPOILERÓW, dziękuję (tego o co pytałeś nie było jeszcze w serialu) :)

Gość gość
ups! bardzo przepraszam. Nie pamiętam w której to było części szczerze mówiąc i sądziłem, że już było

Gość gość
niebawem okaże się, że Daenerys ma bratanka ;)

Gość gość
ej no. nie psujcie oglądaczom zabawy!

Gość gość
zaczelam ogladac. Pierwszy odcinek mnie zaintrygowal, ale dalej sie zrobilo strasznie nudno. Wczoraj zaczelam ogladac, jestem na 7 odcinku i wieje nuda. Rozkreci sie ta akcja troche pozniej? Bo nie wiem czy warto marnowac czas.

Gość gość
to co, powie ktos czy ta fabula sie rozkreci po 8 odcinku, czy jesli nie zalapalam bakcyla ogladania go, nie czuje ani sympatii ani nienawisci do zadnej z postaci, to bedzie to marnowanie czasu. Bo nie wiem czy ogladac dalej ;)

teraz w czwartym sezonie będzie pogrom dopiero. up^ każdy sezon ma 10 ocinków, w 9 zawsze następuje coś szokującego, jakiś przełom, Oj zdziwisz się kochaniutka :D:

Gość gość
mnie najbardziej podobał się KAHL DROGO ale zginął w pierwszej serii, buuuuuuuuuu!

Gość gość
Ja oglądam! Jutro poniedziałeek i kolejny epizod, ach! :D

Gość Jaaa93
Ja jestem teraz na drugim sezonie i uwielbiam Tyriona Lannistera :P

Gość gość
A ja najbardziej chyba lubię wątek Daenerys :) A z postaci ją i Arię.

idiotyczny serial, wszyscy w kolko sie wyrzynaja i ciagle gadaja o pieprzeniu sie albo kto kogo otrul

Gość Ponczek ze śmietano
I jak się wam podobał ostatni odcinek? :)

Gość gość
a ja przestalam juz to ogladac, nudzi mnie a po drugie Martin napewno nie skonczy pisac tej historii, ostatnia ksiazke wydal chyba z 10 lat temu( przeczytalam wszystkie musze powiedziec ze z tomu na tom coraz wiecej lania wody, wypalil sie) no i mysle,ze scenarzysci beda musieli wymyslec koniec.

Gość zyra
czytalam, ze martin zdradzil scenarzystom koniec, na wypadek gdyby umarl :P