Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgo2

Jak się kocha z facetem przy kości

Polecane posty

Gość Olgo2

Mam ochotę na pewnego miśka, więc jestem ciekawa waszych opinii. :)

Gość gość
taki miś ma fiuta schowanego w fałdach saddła, zatem może wystawać łącznie z żołądzią jakieś 3cm, więc za ch***a pana nie nadziejesz się na takie kalectwo, by postymulować swoją łechtaczkę i osiągnąć orgazm, no, chyba, że miś ma jęzor 20cm i nim Cię zadowoli. Spróbuj i opisz efekt.🖐️ Poza tym pomyliłaś pojęcia gdyż "kochanie" a "kopulacja" to dwa różne pojęcia, a Ty chcesz przecież kopulować.

Gość Olgo2
Juz raz mnie próbował podjąć na turnusie w Obornikach Śląskich ale przeszkodzono nam :(

Gość gość
Tak samo jak bez kosci

Gość gość
mam takiego sponsora - ponieważ dobrze mi płaci to robię to z nim i odpowiada mi to tym bardziej, że mnie nie kontroluje i mogę mieć innych kochanków. Po pierwsze wystarczy mu raz na tydzień nie częściej. Po drugie ma bardzo małego penisa. Najczęściej on leży ja robię najpierw loda a potem po prostu robię to z nim na jeźdźca. Spuszcza się na ogół po 5 minutach i na jakiś czas traci zainteresowanie seksem, w ciągu nocy jak jestem robimy to z reguły jeszcze raz. Ma 35 lat bardzo małe jajka ale akurat jedyne co bardzo lubi to lizanie tych jego małych jajek W czasie wytrysku bardzo mało spermy mu leci. Niby ma dzieci ale czasami sam mówi, że nie wie czy to jego. Na szczęście jest czysty, wygolony, zawsze umyty tak więc chociaż z higieną nie ma problemu. Ja z tego seksu nie mam żadnej przyjemności - po prostu układ biznesowy.