Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dać sobie spokój? Doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta na czacie. Piszemy ok 2 mies. Bardzo dobrze nam się ze sobą rozmawia przez tel. I jutro mamy się spotkać z tym ze jest jeden mały problem. On strasznie dużo o seksie pisze. O tym co zrobi jak się spotkamy itp a ja nie chce zaczynać tak znajomości. Tymbsrdziej ze nawet nie wiem czy sobie w oko wpadniemy w realu i czy zaiskrzy. Czy warto się się spotkać z tym facetem?

Gość gość
Spotkaj się z nim . To co pisze jest mniej ważne . Tak naprawdę może go nie znasz. A zależy jak o seksie pisze- dobrze czy źle.

Gość __samotny__
Szkoda że się nie znamy mnie takie rzeczy nie w głowie...

Gość gość
Napisałam mu ze nie jestem osobą która z nieznajomym pójdzie do łóżka i ze seks bez zobowiązań mnie nie interesuje. On mimo wszystko nalega na spotkanie. Ja tez trochę pisałam o seksie ale to było tylko takie fantazjowanie i mu mówiłam ze w realu nie ma co na to liczyć

Gość gość
Liczy ze zamoczy

Gość gość
Tylko właśnie sama go trochę nakrecilam. Powiedziałam mu późnej ze nie szukam jednorazowego seksu ale on chyba jednak ma nadzieję że tak to się właśnie skończy.

Skoro myslisz, ze zalezy mu na jednorazowym seksie, nie mam pojecia, po co chcialabys sie z nim spotykac.

Jak na moje oko to on raczej zwiazku ani powaznej zmnajomosci raczej nie szuka .

Gość gość
Chce się spotkać bo mi się z nim dobrze pisze. Ale może faktycznie sobie daruje.